Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha egy főrabbi elismeri a...

Ha egy főrabbi elismeri a zsidó rituális gyilkosságot az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Ariel Toaff róma főrabbija, Véres húsvét című könyvében, részletezi a zsidó rituális gyilkosságot, őt kicsit sem mondhatjátok antiszemitának.

[link]

2016. ápr. 9. 22:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Egyébként meg 20/16-os vagyok.

UI:

Vicces ,hogy olyan embereket akarsz kioktatni a "nagy" héber tudásoddal ,akik valóban értenek (még hozzá nem is keveset...) héberül/jiddisül.

De ha ennyire érdekel ,akkor tanuld...csak nehogy életed végéig egy smok (már elnézést -aki ért jiddisül-) legyél.

Ez csak egy tanács volt.

Üdv!

2016. ápr. 10. 09:03
 22/24 A kérdező kommentje:

"Ez már annyira kivesézett téma ,még mindig nem untad meg?"

Aha,aha bezzeg a zsidóknak szánt kóser sókban semmi kálium sincsen.

Ki nem találod, hogy a világ első számú KÁLIUMKLORID termelője Israel.

Akkor egyék meg a káliumot a zsidok, ne ide hozzák be.

2016. ápr. 10. 11:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Mióta van a sóba kálium? -_-

Most néztem utána és csak a jól ismert Tejfalussy "professzortól" találtam már megint firkálmányokat.

2016. ápr. 10. 11:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Ariel Toaff a római főrabbi fia, egy intelligens ember, aki egy főiskolán van egyetemen tanított.

Kijött ezzel a könyvvel, ami a kelet-európai zsidók múltjával foglalkozik - tisztázni szeretett volna dolgokat -, a "Rágalmazásellenes Liga" (Fox) letámadta (ilyenkor az sem számít, ha zsidó vagy), a könyvet visszakellett vonnia, és csak egy "politikailag korrektebb" formában adhatta ki. Ez az a változat, ami jelenleg megvásárolható.

2016. ápr. 14. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!