Van bármilyen bizonyíték arra, hogy a tudatunk képes elhagyni a testünket? A halálközeli élmények bizonyítják a túlvilág létezését?
"normális ember nem feltételezi"
Te mondod meg, hogy mit feltételezhet egy normális ember? Ez lesz az új árja?
# Ozmium
"Nem, csak elég kézenfekvő, hogy miután álmomban már többször, több módon meghaltam, nem feltételezem, hogy tényleg meghaltam vagy valóságosan meghalt valaki valamilyen módon."
Megint hülyeségeket írkálsz. A psziché soha nem tudja elképzelni a saját halálát, sem álomban, sem ébren, sem tudatmódosító szerek hatása alatt. Ez tudományos megállapítás.
Egyébként pedig meg lehet álmodni térben vagy időben máshol, máskor megtörténő valós eseményeket, ez megint csak tény. Nem kell hozzá más, csak egy húzósabb melóhely, vagy egyéb tartós stresszhelyzet és az ember lelkében önvédelmi mechanizmusból kifejlődik ez a képesség.
Örülj neki, hogy neked ezt nem kellett megtapasztalnod ;)
Az 1. válaszoló jól írja, amit ír.
Az tény, hogy ilyesmiről csak beszámolók léteznek.
Ezen beszámolók éppen lehetnek bizonyító erejűek, ha a beszámolók valóban tartalmaznak olyan történést, amit a delikvens nem láthatott, nem tapasztalhatott, de mégis képes ilyenekől számot adni, azonban erre példa eleddig nincs. Én legalábbis nem tudok ilyesmiről.
Ha a lélek kilép a testből, akkor ugyan mivel lát, hall? Ha képes látni szem nélkül is, hallani fül nélkül is, akkor minek nekünk ilyen érzékszerv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!