Nem skizoid és veszélyes, ha a vallásosok többsége interakciót folytat kedvenc lényeivel?
Figyelt kérdés
Elképzeli a válaszait, vagy csak beszél hozzájuk és nem történik semmi, aztán később egymástól független történésekbe belemagyarázza hogy ez azért volt mert...stb. Véleményem szerint ezek nagyon veszélyes dolgok, a tiszta, egészséges tudat fontos dolog, egy képzelt lény képzelt parancsaira megszűnhet a józan önkontroll.2016. márc. 20. 20:28
11/11 anonim válasza:
Tudod régen én is azt hittem miután imádkoztam és történt valami (válasz jött), hogy csak véletlenek, de aztán rájöttem, hogy ennyi véletlen egymás után már nem lehet véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!