Miert van ez igy? Mert igy nevlödtek gyermekkorukban? Vagy milyen oka lehet meg?
Figyelt kérdés
A vilag legnagyobb tudosai-akiknek mindannyian sokat közönhetünk(PASTEAUR;KEPLER;NEWTON)melysegesen hittek a kereszteny ISTEN-t!2010. ápr. 3. 15:15
1/14 A kérdező kommentje:
Kimaradt,hogy es meg nagyon sokan masok,csak öket emltem ki.
2010. ápr. 3. 15:36
2/14 anonim válasza:
De legalább helyesen írni tudtak... Annyira a falnak megyek ettől, hogy mindenre rá akarják ezt a kereszténység-szöveget húzni... Ne erőltesd már a vallásodat itt is...
3/14 A kérdező kommentje:
:)) nem tudok Iszlam hivö jelentös tudost!!!
jA es JT sem vagyok! De kerdesre szeretnek vmi valaszt mert azert kerdeztem.
2010. ápr. 3. 16:00
4/14 Dymo válasza:
a görög tudósokkal az ókorban mi a helyzet? vagy a japán tudósok ma? az meg csak a te szegénységi bizonyítványod,hog azt állítod,hogy mohamedán vallású tudósok nincsenek.
5/14 anonim válasza:
az ő idejükben halálos bűn volt nem hinni benne, egyértelmű, h az akkori normáknak feleltek meg...ma már valószínű, h nem lennének akkora hívők, mint akkor
6/14 A kérdező kommentje:
Azt gondolom,h.ez a gyakori kerdesek.hu es nem a minösitesek .hu (de nem baj! eddig sem valaszoltam ilyen stilusban senkinek es ezentul sem fogok!)
A harmadik valaszban van valami:norma követes.
Tehat az Okori tudosok es a mai Japanok tudosok Iszlam hivök?
2010. ápr. 3. 19:41
7/14 A kérdező kommentje:
Es azt is gondoltam ha azt irom,hogy nem tudok ebböl senki sem gondolja;allitom,hogy nincs.
2010. ápr. 3. 19:44
8/14 anonim válasza:
Avicenna nem keresztény volt, ha jól tudom.
9/14 anonim válasza:
Kérdező! Szted aki nem keresztény az csak iszlám lehet?:D
10/14 A kérdező kommentje:
Vannak meg vallasok most de itt most az ISZLAM szerepel.
2010. ápr. 4. 13:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!