Jehova Tanúi! Az alábbi ábra hol hibádzik, szerintetek melyik pontja hazugság?
Komoly válaszokat szeretnék, az nem komoly, hogy az egész...
Melyik pontja, és miben szerintetek?
Miért privátba válaszol valaki egy ilyen kérdésre??? Nem meri felvállalni a véleményét? Vagy fél, hogy nincs igaza, nem biztos a hitében, és valakinek a válaszából ez kiderül? Megkérhetném a válaszolókat, hogy a kérdésen belül válaszoljanak, és ne privát beszélgetést kezdeményezzenek? Köszönöm!
A szabályzat tiltja, hogy privát üzenetet leírjak ide, így a válaszát nem tudom itt kibeszélni.
Rendben Kutyafülét!
De nem véletlen, hogy a Tanúkat szólítottam meg, mivel az ábra a véleményem szerint valós dolgokat állít. Ezért kérdeztem a Tanúkat, hogy szerintük melyik része nem valós, és miért nem az. Nem az volt a kérdésem, hogy melyik az igaz gyülekezet, és semmi ilyesmit nem kérdeztem. Beszélgetni akarok, igen, de itt jelenleg csak a kérdésről, és nem a kismillió témáról, ami így vagy úgy kapcsolódik a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!