Igaz az, hogy az adventisták, ha a családban valaki nem hívő, azokat megverik, vagy más módon sokkolják?
Meg is érdemlitek a többi szektással együtt.
Legalább valaki felnyitja a szemeket a viselt dolgaitokról.
Nem tudom honnan hallottatok ilyet, de én soha nem találkoztam ilyennel. Én is adventista vagyok, és vannak nem hívő rokonaim, de a legtöbb ami történt, hogy beszélgettem velük.
Kedves harmadik, sajnálom, hogy ilyen tapasztalatod volt. A megfélemlítés soha nem jó módszer, a Biblia sem tanít ilyet, és az adventistákra sem jellemző.
Igen, megverik. Addig verik, míg adventista nem lesz. Gyakorlatilag adventistává verik a nem adventista családtagokat. Minden reggel mikor felkelnek, megkérdezik a nem adventista családtagokat, hogy: "Na, adventisták vagytok már?" És ha még mindig nem a válasz, akkor jön a verés. Egy-egy népesebb családban emiatt igazi tömegbunyó szokott lenni reggelire, és ez az igazán nagy családoknál eltarthat akár délig is. Aztán leülnek és együtt ebédelnek. De hallottam egy olyan népes családról, akik olyan sokan voltak, hogy a nap nem is volt elegendő a verekedés befejezéséhez, így éjszaka is verték egymást, gyakorlatilag ebből állt az egész életük sok éven keresztül. Mikor valamelyikük elfáradt, akkor lefeküdt aludni, aztán mikor felébredt, akkor verekedett tovább.
Ennél idiótább kérdést is rég olvastam már a gyakorin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!