Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Istennek van magánélete?

Istennek van magánélete?

Figyelt kérdés
Csak velünk foglalkozik évezredeken át?Megalkotta a Világot,és már csak velünk foglalkozik?Ez olyan mintha a művész ugyanazt a dalt variálná míg él.Nincs más dolga,ötlete?
2010. márc. 28. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudni, milyen lehet egy léleknek magánélete...
2010. márc. 28. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Isten igazából nő, és nekem volt már párszor dolgom vele...
2010. márc. 28. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
nincs!Ő nem olyan mint egy ember,hogy elfárad,meg ilyesmi..folyamatosan teremnek más bolygók,és rajta új élet..majd egyszer ez is tény lesz,ha a piszok NASA kitálal valaha..
2010. márc. 28. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: vallásos vagy? Mert én találkoztam már vallásos emberekkel és ők mind azt bizonygatták: csak a Földön van élet. (én meg azt bizonygattam persze, hogy erre semmi bizonyítékukXD)
2010. márc. 29. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

nem vagyok vallásos,csak hiszek Istenben,ami/aki nem könyveket irogat,se nem diktálja le azt..

ha csak mi lennénk egyedül,akkor minek annyi bolygó...

nem az emberek körül forog az univerzum..

2010. márc. 29. 13:34
 6/7 Szesze ***** válasza:

nem hiszem hogy lenne

Azt mondják néhányan, hogy Isten "pihen". Mert ugye a teremtésbe az, van, hogy "és hetedig nap megpihent", és vannak, akik úgy tartsák, hogy most ezen a bizonyos hetedig napon vagyunk.

2010. márc. 29. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

1. Teremtsük meg istent, azaz higgyük/tételezzük fel, hogy van.

2. Miután van isten, de abszolút nem tudunk mást, csak hogy van, így egyik helyen összejárok magammal őt okolni mindenért, máshol egyáltalán nem hiszek benne, a harmadik helyen csótánytól a szobron át a semmiig terjedő formákban imádom, mégse látom, hogy ezért nagy különbséget tenne első, második ill. harmadik típusú hozzáállásom alapján köztem és köztem...

3. ...következésképp csak magánélete van és nem ér rá a szarságainkkal foglalkozni, ill. látja, hogy szétcsapunk mi is egymás közt, így neki felesleges lenne 5 percenként fülöncsipkedni az összes fehéret, feketét, sárgát, vöröset vagy vallásost v. politikust v. háborúimádót.

4. Emberként nagy öröm, hogy isten épp magánéletét tölti, mert amint a 2-ból nekem igen, a többieknek nem derült ki: magunk vagyunk, így nem jön segítség kívülről, tehát nem kéne a rosszalkodást valakire is ráhagyni, hogy majd istenke kárpótol, ha itt a velünk egyenlőek agyon találnak ütni...

2010. ápr. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!