Istennek van magánélete?
nem vagyok vallásos,csak hiszek Istenben,ami/aki nem könyveket irogat,se nem diktálja le azt..
ha csak mi lennénk egyedül,akkor minek annyi bolygó...
nem az emberek körül forog az univerzum..
nem hiszem hogy lenne
Azt mondják néhányan, hogy Isten "pihen". Mert ugye a teremtésbe az, van, hogy "és hetedig nap megpihent", és vannak, akik úgy tartsák, hogy most ezen a bizonyos hetedig napon vagyunk.
1. Teremtsük meg istent, azaz higgyük/tételezzük fel, hogy van.
2. Miután van isten, de abszolút nem tudunk mást, csak hogy van, így egyik helyen összejárok magammal őt okolni mindenért, máshol egyáltalán nem hiszek benne, a harmadik helyen csótánytól a szobron át a semmiig terjedő formákban imádom, mégse látom, hogy ezért nagy különbséget tenne első, második ill. harmadik típusú hozzáállásom alapján köztem és köztem...
3. ...következésképp csak magánélete van és nem ér rá a szarságainkkal foglalkozni, ill. látja, hogy szétcsapunk mi is egymás közt, így neki felesleges lenne 5 percenként fülöncsipkedni az összes fehéret, feketét, sárgát, vöröset vagy vallásost v. politikust v. háborúimádót.
4. Emberként nagy öröm, hogy isten épp magánéletét tölti, mert amint a 2-ból nekem igen, a többieknek nem derült ki: magunk vagyunk, így nem jön segítség kívülről, tehát nem kéne a rosszalkodást valakire is ráhagyni, hogy majd istenke kárpótol, ha itt a velünk egyenlőek agyon találnak ütni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!