Jehovások jutalékot kapnak a házalásos térítésekből?
"Nem vagyunk a Mózesi törvény alatt."
Akkor mi alapján ítélitek el a homoszexuálisokat? Mózes törvénykönyvében van.
Amúgy a 10 parancsolat nem Mózesi törvény? Mazsolázgattok a Bibliából és kifordítjátok úgy ahogy nektek jó. Nem gondolom, hogy a ti vallásotok rosszabb lenne a többinél, ugyanolyan rossz és értelmetlen. Csak ti a tudomány, orvoslás asztalára is odapiszkíttatok.
Mi nem ítélkezünk, mert nem a mi asztalunk.
s a keresztény iratok is megerősítik, hogy a saját neműkhöz vonzódók nem öröklik Isten országát.
ennél fogva Isten nem fogadja el, s Isten el várja a népétől, hogy igyekezzen a nyájat tisztán tartani.
Minden időben elvetették azt aki nem úgy élt, nem lehet Isten népének része, régen halálra kövezték, a keresztény időktől pedig a kiközösítést kell alkalmazni, mert halált nem osztogathat senki, csak a Teremtőnek van joga.
"orvoslás"
A Teremtő hozta létre az életet, és mély dolgokban jobban tudja mi a helyes eljárás a saját edényünkkel mint egy orvos, ami nem jelenti azt, hogy a munkája felesleges.
ezért íratott le némely egészségügyi dolgokat, már a tudomány, és az orvosi tudomány létre jötte előtt amit be kell tartani, nem azért, mert unatkozott.
Lehet hogy vidéken többet házalnak, én Bp-en aluljárókban
látom őket álldogálni az újságos állványuk mellett!
Meg is dicsértem őket, amiért rájöttek valahogy arra hogy akit érdekel a hitük az majd odamegy hozzájuk! :-)))!
Igen valóban állunk állványokkal is közterületen, de a házankénti munka nem maradt és nem is marad abba, mert Jézus nem adta utasításba, hogy csak egyféle módon végezzük a munkát.
Ellenben nem kezdte volna el, és akkor ez a vers hazugság lenne:
(Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”
Menni kell megtanítani másoknak azt hogy megtartsák amit Jézus mondott. ez van a versben. s Jézus támogatja őket a végéig, ebben a munkában ez is a versben van.
Ellenben akkor nem kellene menni, és nem kellene megtanítani semmit senkinek megtartani.
"Menni kell megtanítani másoknak azt hogy megtartsák amit Jézus mondott. ez van a versben. s Jézus támogatja őket a végéig, ebben a munkában ez is a versben van. "
És miért nem Mohamed a próféta? Korán azt írja, hogy Jézus nem volt megváltó és Mohamed az igazi próféta és aki nem így gondolja az pokolra jut. Nagyon burokban éltek ti jehovák.
Mohamed nem Isten fia,
Két tökéletlen ember gyermeke.
Ádám elvesztett tökéletességét, csak egy tökéletes ember válthatta meg, az utódokat.
Ilyen ember pedig nem születhetett, mert minden ember örökölte a Bűnre való hajlamot.
ezért kellett egy olyan elrendezés, hogy egy szellemi lény, egy angyal fizikai emberként szülessen meg, és bűn nélkül élve "ízlelje" meg a halált, mert így lehetséges Ádám helyébe lépnie, az utódok számára
Jézus bűn nélkül halt meg, tehát semmilyen jogalap nem volt arra, hogy méltó legyen a halálra.
Egyrészt mert nem két tökéletlen ember gyermekének az utódjaként született, hanem Isten a fia önkéntes kérésére, az égi életét áthelyezte egy tiszta Nő méhébe, és a Isten szelleme vigyázta annak fejlődését, megszületését, hogy a jogalap megmaradjon.
Mohamed pedig ráadásul, még részt vett háborúkban is, és nacionalista szellemmel más nemzetek ellen tört.
Isten nem nacionalista, nem rasszista, minden ember neki köszönheti az életét, és egyetlen fajt, vagy nemzeti hovatartozást sem emel ki mások fölé.
Ezt taníttatta meg a fián keresztül az embereknek.
Én tiszteletben tartom a nézetedet, ám Isten nem a megosztottságot előidéző élet forrása, hanem az egységé, és a békéé.
Isten pedig egy egységes útmutatást íratott le,
A Quorán nem ír Istenről a terveiről, a teremtésről , arról hogy hogyan oldja meg az emberiség gondjait, és az elvesztett tökéletességet hogyan fogja rendezni az emberek számára.
A Qurán Mohamed recitálásából született,
Mózes sokkal előbb élt és használta fel Isten a gondolatainak leírására, és az Isten ezen az egy témán keresztül vezeti végig a gondolatait. A korán Mózest nem tagadja, mint Isten prófétáját, aki jövendölt a messiásról
A Quorán tartalma teljesen más volumenű, és nincs összhangban a Mózes által elkezdett tervezet leírásával
A bibliában leírt messiási azonosító jelek, nem Mohamedre mutatnak.
Mohamed nem Szűztől született, nem is az Efratai Betlehemben, Nem volt ott Isten mellett a teremtéskor, ahogy Jézus földre jövetele előtt, ruháira nem vetettek sorsot, nem szúrták át a testét lándzsával a halálakor,
Nem gyógyította a betegeket, nem támasztott halottakat, stb.
Már pedig a próféták által leírt messiási azonosító jelek, Jézuson teljesedtek, nem Mohameden.
Persze azt hiszel, és úgy ahogy jónak látod.
Ám ami engem illet, Én maradok Jehova szava mellett amit Mózessel kezdett leíratni és ez a téma és megoldás Istentől a Biblia lapjain bontakozik ki.
"A Quorán nem ír Istenről a terveiről, a teremtésről , arról hogy hogyan oldja meg az emberiség gondjait, és az elvesztett tökéletességet hogyan fogja rendezni az emberek számára."
Éppenséggel van szó benne a teremtésről.
Éppenséggel ír a probléma megoldásáról is.
"A bibliában leírt messiási azonosító jelek, nem Mohamedre mutatnak."
Valóban, mivel Mohamed a muszlimok szerint próféta. A próféták pecsétje, az utolsó próféta. Ennyi nem több. Persze aki szándékosan mocskolódni akar annak ez nem mond semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!