A jehovások készülnek a vilávégére, de tudják, hogy mi bartosisták fogjuk csak túlélni?
Jelenések 1:1 Ez Jézus Krisztus kinyilatkoztatása, amelyet Isten adott neki, hogy közölje szolgáival mindazt, aminek hamarosan meg kell történnie, és amelyet angyalával elküldve kijelentett szolgájának, Jánosnak.
Jelenések 2:23 gyermekeit pedig megölöm döghalállal, és megtudja valamennyi gyülekezet, hogy én vagyok a vesék és a szívek vizsgálója, és megfizetek mindnyájatoknak cselekedeteitek szerint.
Zsoltárok 7:9 (7:10) Vess véget a bűnösök gazságának, és bátorítsd az igazat, szívek és vesék vizsgálója, igazságos Isten!
Példabeszédek 16:2 Minden útját helyesnek tartja az ember, de az ÚR megvizsgálja a lelkeket.
Róma 8:27 Aki pedig a szíveket vizsgálja, tudja, mi a Lélek gondolata, mert Isten szerint jár közben a megszenteltekért.
Akkor most ki is vizsgál? :PPP
szia
először is nem Jehovások, mert Jehova egy van,
másodszor nem a világnak lesz vége, a biblia nem világ végét tanit hanem a jelenlegi gonosz rendszer végét, ami azt jelenti, hogy az emberi uralmakat a földön Jézus királysága vagy más forditás szerint országa veszi át.
ezért az országért tanitotta Jézus a követőit imádkozni
(Máté 6:9, 10) . . .. 10 Jöjjön el a királyságod. Legyen meg az akaratod, mint az égben, úgy a földön is.
A Bibliában nem olvastam sehol, hogy ennek az ember vagy próféta által fognak az emberek megmenekülni
"először is nem Jehovások, mert Jehova egy van, "
A Jehovás azt jelenti, jehovahívő, abból pedig (sajnos) több is van, ezért a többesszám használata.
Nem Jehova hivők vagyunk hanem arrol az Istenről tanuskodunk akit igy hivnak
Jézus is róla tanuskodott a tanitványaival együtt azáltal, hogy elismeték Hogy Jézus az a küldött aki megváltóként megszületett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!