Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A jehovások készülnek a...

A jehovások készülnek a vilávégére, de tudják, hogy mi bartosisták fogjuk csak túlélni?

Figyelt kérdés
Az egyetlen igaz próféta Bartos Möster, által fogunk üdvözülni. A jehovások hamis dolgokat követnek.

2014. dec. 1. 14:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
pl Jézust? vagy a bibliára gondolsz? vagy hogy felelősségünk beszélni másoknak Jézusról, és a bibliáról? »Uram, Uram«, hanem az, aki cselekszi égi Atyám akaratát. 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, nemde PRÓFÉTÁLTUNK a te nevedben, démonokat űztünk ki a te nevedben, és sok hatalmas cselekedetet vittünk véghez a te nevedben?« 23 De én akkor megvallom nekik: Soha nem ismertelek titeket! Távozzatok tőlem, ti, akik törvénytelenséget műveltek!
2014. dec. 1. 15:20
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
azt, hogy ki éli túl a világvégét, szerencsére nem te vagy én fogjuk eldönteni, hanem az, aki a szíveket vizsgálja, és igazságos.
2014. dec. 1. 15:22
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
Jujj miket írsz te Jehovakáromló! Jézusról is azt írja a Biblia, hogy egyedül ő ismeri a szíveket, meg Jehováról is, ne legyél ilyen megosztó és zavart keltő!!! A kettő nem egy, légy résen, különben Jehova elnáspángol!
2014. dec. 1. 15:40
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Jelenések 1:1 Ez Jézus Krisztus kinyilatkoztatása, amelyet Isten adott neki, hogy közölje szolgáival mindazt, aminek hamarosan meg kell történnie, és amelyet angyalával elküldve kijelentett szolgájának, Jánosnak.

Jelenések 2:23 gyermekeit pedig megölöm döghalállal, és megtudja valamennyi gyülekezet, hogy én vagyok a vesék és a szívek vizsgálója, és megfizetek mindnyájatoknak cselekedeteitek szerint.

Zsoltárok 7:9 (7:10) Vess véget a bűnösök gazságának, és bátorítsd az igazat, szívek és vesék vizsgálója, igazságos Isten!

Példabeszédek 16:2 Minden útját helyesnek tartja az ember, de az ÚR megvizsgálja a lelkeket.

Róma 8:27 Aki pedig a szíveket vizsgálja, tudja, mi a Lélek gondolata, mert Isten szerint jár közben a megszenteltekért.

Akkor most ki is vizsgál? :PPP

2014. dec. 1. 15:50
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

szia

először is nem Jehovások, mert Jehova egy van,

másodszor nem a világnak lesz vége, a biblia nem világ végét tanit hanem a jelenlegi gonosz rendszer végét, ami azt jelenti, hogy az emberi uralmakat a földön Jézus királysága vagy más forditás szerint országa veszi át.

ezért az országért tanitotta Jézus a követőit imádkozni

(Máté 6:9, 10) . . .. 10 Jöjjön el a királyságod. Legyen meg az akaratod, mint az égben, úgy a földön is.

A Bibliában nem olvastam sehol, hogy ennek az ember vagy próféta által fognak az emberek megmenekülni

2014. dec. 1. 16:47
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

"először is nem Jehovások, mert Jehova egy van, "

A Jehovás azt jelenti, jehovahívő, abból pedig (sajnos) több is van, ezért a többesszám használata.

2014. dec. 1. 17:24
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem Jehova hivők vagyunk hanem arrol az Istenről tanuskodunk akit igy hivnak

Jézus is róla tanuskodott a tanitványaival együtt azáltal, hogy elismeték Hogy Jézus az a küldött aki megváltóként megszületett

2014. dec. 1. 18:25
 8/17 anonim ***** válasza:
kedves filosz. ezt találtam a bibliában: 26 Sok mondanivalóm van rólatok, és ítélnivalóm is sok van. Annyi bizonyos, hogy aki küldött engem, igaz, és én azokat beszélem a világban, amiket tőle hallottam. mint tudod, Jézus a váltságáldozatát a biblia szerint bemutatta atyjának, aki mindenkinél magasabb állásba helyezte. innentől fogva, sőt eddig sem jelentet problémát számomra az, hogy mindketten vizsgálják a szíveket, hisz Jézus egészen addig minden hatalmat megkap az atyától, amíg azt ezer év után magától vissza nem adja. köszönöm a bibliaverseket, értem, mire és miért gondolod.
2014. dec. 1. 19:45
 9/17 openyoureye ***** válasza:
Ki az aki szerint képtelenség értelmes választ kicsikarni a jehovásoktól? Legtöbbször mégcsak a kérdést sem értik, nemhogy értelmes válasszal tudnának szolgálni.
2014. dec. 2. 08:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Hmm, Bartos az igazi? Kösz , hogy szóltál.
2014. dec. 2. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!