Mi a véleményetek erről (lent)?
2015. nov. 7. 15:09
1/5 anonim válasza:
semmi pozitívat nem tudok mondani az oldalról, olyan látványosan hatásvadász, hogy el tudom képzelni, hogy a szerkesztő titokban röhög az olvasóin, nem az egyetlen ilyen oldal lenne
de miért ide írtad ki?
2/5 anonim válasza:
Sajnos van, aki még tapsol is ahhoz, hogy nyíltan teljesen hülyének nézik. :(
3/5 anonim válasza:
Elsőre nekem is hatásvadásznak tűnt,de úgy látom van benne sok hasznos dolog.Elég sok témát érint,de pl.az egészségről jókat mond,a rákról nekem személyes tapasztalatom is van.Ha nem lenne,lehet én sem hinnék neki.
4/5 Ozmium42 válasza:
Milyen igazságról akar kioktatni, aki még helyesen írni sem tud? Egy oldalon belül négyszer szerepel, hogy "fejlett", nyolcszor, hogy "fejledt". Nem sikerült eldönteni? Vagy hogy jön ez ki?
5/5 anonim válasza:
ez nevetséges, attól még lehet igaza, hogy formailag gyalázatos, persze csak elvi szinten, ebben az esetben formai és tartalmi szempontból is egy kupac trágyával állunk szemben, meggyőződésem ,hogy ez csak egy troll oldal aminek a szerkesztői röhögnek az olvasókon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!