Mire szeretnél választ kapni, ha feltehetnél egy kérdést Istennek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 17:21
11/28 anonim válasza:
ajánlom, hogy ne a gazdagságot, hanem a MEGELÉGEDETTSÉGET keresd.
sajna, az aranyat szerető ember nem eleégszik meg az arannyal, ahogyan a biblia írja.
viszont sok szerény körülmények közt élő ember tud megelégedett lenni. :-)
14/28 anonim válasza:
Hogy Tupac Amaru Shakur èl-e még és ha èl akkor hol van
15/28 Tia14 válasza:
Oké stem ahhoz képest jó válaszok jöttek uzye kérdező? Nem tudom akik válaszoltak keretenyek e, én az vagyok, s oké tudjuk h van nyomor a földön, de az van higy , Ő megteremtett minket s mi hálával tartozunk neki. Van pár rossz dlog amit nem kéne de inkább a államfőknek, polgármestereknek kéne összeszedni magukat ilyen szemszögből nem? Adott nekünk mindent, nem kéne nyomorognunk van föld, van víz, csak hülyén csinálják az emberek. Az nem Isten hibája!! A föld nevű bolygó csodálatos!
17/28 anonim válasza:
-Mikor jön el Jézus?
-Milyen lesz a jövő?
-Hány gyerekem lesz?
-Lesz állatom a jövőben?
-Mikor lesz vége a világnak?
-Hogy nézel ki?
18/28 anonim válasza:
Hogyan lehetek boldog és elégedett az életemmel!!???
19/28 Juliusz48 válasza:
Ha már teremtett, miért nem gondolta át joban, mert ez a földi élet eléggé hibásra sikerült. Ha a cipőm ilyen én reklamálnék.
20/28 anonim válasza:
Nem kérdeznék semmit, csak azt mondanám Neki, hogy szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!