Külföldi hagyományok közül mit szeretnél, hogy nállunk is hagyományá váljon?
Figyelt kérdés
mi az ami tetszik,kipróbálnál,"bevezetnél"2014. okt. 30. 23:47
1/15 anonim válasza:
SEMMIT! Elegem van ebből, hogy minden lószart a külföldiektől kell átvenni, aztán a végén annyira elterjed, hogy senki nem tudja mi értelme van, de mindenki csinálja. Lásd halloween. Azt se tudják mi az, azt se tudják, hogy ez nálunk nem október 31-én van, hanem november 1-én, de azért csinálják, mert júúúj halloween...nálunk FARSANG van! Nem halloween...
2/15 anonim válasza:
Külföldi hagyományokból nem kéne semmi, de sok régi magyar hagyomány újra élesztenék..
3/15 anonim válasza:
Sok turbómagyar, akik semmit sem tudnak más kultúrákról...
4/15 anonim válasza:
A hálaadást bevezetném, szerintem sokak számára lenne hasznos, néha jó hálát adni azért amink van, amit megszereztünk, elértünk és megkaptunk az élettől. Aztán ott a többi nap, amikor foglalkozunk az ügyes bajos dolgokkal:-)
6/15 anonim válasza:
Én a helóvínt szeretem. Hetente volna jó.
7/15 anonim válasza:
A kuvaiti létminimum ,azt érdemes lenne át venni.
8/15 anonim válasza:
Július 4-ikét, Hálaadást, Halloweent - erdeti tartalommal.
Akkor tudnám, hogy itt van amerika!
9/15 anonim válasza:
4-es! Hálaadás nálunk is van december 31.-én!
Ezért nem kell a külföldi hagyományokat átvenni.
A kérdésre: Nem vennék át semmit, helyette a magyar hagyományokat éleszteném fel.
10/15 anonim válasza:
Én sem vennék át semmit. Nem azért mert "űbermagyar" vagyok. Sőt. De nem gondolom, hogy mások hagyományaira volna szükségünk. Minden országnak megvannak a maga hagyományai amiknek sok esetben történelmi múltja van. A hagyományok az én szememben emlékek. Elmesélik mi volt régen, hogy éltek az emberek és hogy gondolkodtak. Ezért hívják HAGYománynak, mert ránk HAGYták őseink. Mások hagyományait átvenni olyan mintha mások családi képeit tennénk ki otthon a sajátunk helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!