Külföldi hagyományok közül mit szeretnél, hogy nállunk is hagyományá váljon?
Figyelt kérdés
mi az ami tetszik,kipróbálnál,"bevezetnél"2014. okt. 30. 23:47
11/15 anonim válasza:
Én Bevezettetném a karácsonyi-ostya fogyasztást :D Egyszerűen szörnyű, hogy korlátozottak a készleteim, és mindig várni kell, míg megyünk anyuékhoz, hogy véégre újra feltankolhassak!
13/15 anonim válasza:
Én a helyesírás hagyományát éleszteném fel leginkább. Igaz, az nem külföldi, de lassan már több magyar ember ismer jobban külföldi hagyományokat, mint a magyar helyesírást.
"Nálunk" egy l-lel, "hagyománnyá" hosszú ny-nyel írandó.
14/15 anonim válasza:
# 4/13 Időpont tegnap 00:52
Persze, én is szeretnék hálát adni istennek amiért kiírthattam az amerikai őslakosságot! :-)
15/15 anonim válasza:
Érdekes, hogy csak a magyarok tudnak másokat majmolni...érdekes módon tőlünk miért nem veszi át senki a busójárást? Na? Amerikába látott már valaki ilyet? NEM! Mert nem olyan majmolósok, mint mi...nincs szükségük arra, hogy más országok hagyományait összelopkodják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!