Miért mondják Jézusra, hogy homoszexuális?
Figyelt kérdés
Láttam videót a melegfelvonulásról, és ott meneteltek ilyen táblákkal amire rá volt írva, hogy Jézus is meleg. Azt nem értem, hogy milyen alapon gondolják ők így ezt.2015. szept. 12. 02:35
21/30 anonim válasza:
Nem mindegy? Aki hisz istenben nem normális.
23/30 Roland G. válasza:
szp72!
Egész pontosan így van a görögben:"Ismerem cselekedeteidet: nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg lennél, vagy forró!"
A meleg kifejezés akkoriban nem hinném,hogy a homoszexuálisokat jelentette volna,ez vicces érv a részükről,ha tényleg így gondolják és idézik ezt a részt.A másik,hogy nem lehet kiragadni egy verset a szövegkörnyezetéből,és szembeállítani a Biblia üzenetének egészével,amely tiltja és elítéli a homoszexualitást.A melegek számára van kiút a szabadulásra,ez az evangélium!
24/30 szp72 válasza:
Nagyjából ilyen súlyú érveik vannak.
25/30 szp72 válasza:
Hátha valaki tényleg félre érti a #20-as válaszomat.
Azt poénnak szántam, így akartam megmutatni, hogy miként lehet kiforgatni a Szentírást, pont az ellenkezőjét kihozva belőle, mint amit ténylegesen mond.
26/30 A kérdező kommentje:
23-as. De az evangélium pont hogy nem segít rajtuk szerintem. De te hogy gondolod? Hogyan segíthet az evangélium a melegeken?
2015. szept. 16. 00:05
27/30 Roland G. válasza:
Az evangélium Isten szabadító ereje mindazok számára akik hisznek.Arra gondoltam,hogy ha egy meleg ember elkezd hinni,akkor meg tud szabadulni belőle,ugyanúgy ahogy más bűnökből is van kiút.
28/30 ceri válasza:
A kérdés nem Jézusról szól, hanem arról, hogy egyes jellemtelen emberek, hogyan próbálnak másokat bemocskolni, abban reménykedve, hogy ettől ők tisztábbak lesznek. A Jézus legendának semmi köze semmiféle szexualitáshoz. Ez amolyan "az én apukám meg....." ovis szint. Igaz, nem annyira ártatlan, hanem inkább gonosz és primitív. Szokás szerint kéz a kézben együtt járnak.
29/30 anonim válasza:
Lehet, hogy van benne valami, mert az Írás szerint nem foglalkozott nőkkel.
30/30 anonim válasza:
Az új szlogen: A meleg Jézus, a lelkek megmentője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!