Hogyan lehet megerősíteni valakinek a hitét Istenben?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy valami megerősítette valakinek a hitét Istenben, de nem értettem. Akkor korábban nem volt biztos Isten létében és még utána se lett az?2015. aug. 20. 19:22
11/28 A kérdező kommentje:
Tévedsz, a tapasztalat az, hogy láttad Jézust, az állítás, hogy létezik Jézus.
2015. aug. 20. 22:21
12/28 A kérdező kommentje:
A második kommentedre reagálva, nem mondtad el, hogy mi a hiba benne.
2015. aug. 20. 22:23
13/28 A kérdező kommentje:
Mert éppen te tettél fel egy axiómát, amit állításod szerint nem lehet és ezért nem értem.
2015. aug. 20. 22:27
14/28 anonim válasza:
A tapasztalás mélyebb elemzésére nem került sor... ennek folytán a tapasztalást a tényleges lét és jelenlét bizonyítékaként fogadjuk el.
15/28 A kérdező kommentje:
Ezt most úgy mondod, hogy mellette vallod azt is, hogy Isten a logikán felül áll? Ha igen, akkor miért mondod ezt?
2015. aug. 21. 00:59
16/28 anonim válasza:
Minek vitatkoztok egy trollal? Ha Jézus elé állna akkor sem hinne.
17/28 anonim válasza:
sikerült-e elkezdened az evangéliumok olvasását?
18/28 A kérdező kommentje:
Senki sem kért meg, hogy vitatkozzál velem, de neked mindenáron ide kellett írnod.
Igen, elkezdtem olvasni, de nem is értem és szerintem nincs is benne a kérdésemre a válasz.
2015. aug. 21. 15:41
19/28 anonim válasza:
nem sok oldal, megéri végigolvasni. én is ezt gondoltam elsőre, amit te most. aztán... majd meglátod.
20/28 anonim válasza:
ja, ha javasolhatom, papír alapon olvasd... valahogy a pixeleken nem jön át... legalábbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!