A Biblia szerint tényleg léteznek UFO-k?
A Jelenések könyve ezt írja:
"És láték a sárkány szájából és a fenevad szájából és a hamis próféta szájából három tisztátalan lelket kijőni, a békákhoz hasonlókat;
Mert ördögi lelkek azok, a kik jeleket tesznek; a kik elmennek a földnek és az egész világnak királyaihoz, hogy egybe gyűjtsék azokat a mindenható Isten ama nagy napjának viadalára."
Jelenések könyve 16:13-14
Ebben hol az ufó? A jelenések könyvében egy csomó fura lényt lát még ezen kívül, de nem írja, hogy ufó. A sárkány nem ufó, a próféta és az ördögi lelkek sem (a békához való hasonlóság sem bizonyítja, hogy földön kívüli). A királyok tuti nem és Isten sem az.
De szólj, ha elmentem valami részlet fölött.
Olyan hülyeségeket tudtok beszélni. Ezzel azt akarod mondani hogy Isten nem létezik? Ezek nem kitalációk (mármint a bibliában leírt dolgok, stb)
HIGGY! Tiszta szívedből, és akkor megérted a dolgokat. Nem kell hozzá sok, csak hinni kell. Ha az megvan és megtértél kinyitod a szemed, és meglátod a valóságot mindenről:) Isten segít akkor.
Valamelyikőtök írta hogy félelem.
A félelem mondhatni bűnnek is, hiszen mért akarná Isten hogy félj. Nem szabad félni, hiszen nincs mitől ha Istennel élsz, és ő veled, mert Isten MINDIG veled van, és a rossztól megvéd.
Az ufókról: Nem tudom, hogy a bibliába benne-e vannak az ufók, vagy azzal kapcsoaltban így kimondva, leírva valamik is.
De viszont utalások BIZTOSAN állíthatom hogy vannak rá. Ha nem is a mostani szavakkal, mondatokkal, de ha hívő vagy, és megtértél, és elolvasol, és ha Isten is azt akarja, akkor megérted azt a szöveget ami oda van írva, és tudni fogod hogy miről is van most szó.
Remélem tudtam segíteni, vagy megmagyarázni egy-két dolgot:)
További szép estét. Egyébként ma 8kor lesz valami a földönkívüli életről a CNN-en!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!