Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten tud kövekből fiakat...

Ozmium42 kérdése:

Isten tud kövekből fiakat támasztani Ábrahámnak?

Figyelt kérdés

"Mert mondom nektek, van hatalma az Istennek, hogy ezekből a kövekből fiakat támasszon Ábrahámnak."

Nyilvánvaló, hogy ez a Biblia részlet miről szól, a zsidók származási alapon választottnak tartják magukat, János pedig arról beszél, hogy csak az számít, hogy jó gyümölcsöket teremjenek.

Na de!

Szó szerint értelmezve, mit gondoltok, tud Isten kövekből fiakat támasztani Ábrahámnak? Lehetséges ez egyáltalán? Hogyan kell ezt elképzelni, mitől, hogyan lesz egy kő Ábrahám fia?

2015. aug. 3. 16:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Én is Ábrahám fia vagyok és ugyanazzá lesz a testem halálom után, mint amiből a kő van. :)
2015. aug. 3. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
58%

Ha a sárból tudott támasztani, akkor a kőből is tud támsztani. Csak rá kell lehelleni egy jót. (de előtte célszerű egy tik-tak, hogy jobb gyümölcs teremjen).

Gondolom megváltoztatja a kő szerkezetét és teremthozzá még néhány részecskét. Majd lelket tesz a nagy műbe.

2015. aug. 3. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:
68%

Nos, kérdésedet alaposan megfontolva, az új világosság fényében megvizsgálva nyílvánvaló, hogy figyelembe kell venni azt is, hogy van egy olyan írásszöveg, ami szerint a kövek fognak tanúskodni.

enélfogva, mivel russel testvér, aki Jézus jobbján áll már, már mindenki számára érthetően bebizonyította, hogy a tanúskodó kövek a piramisok, (és egy piramis alatt fekszik a por teste.) nyílvánvalónak látszik, hogy az ábrahámnak kövekből támasztott fiak a piramis együttes tagjai.

remélem, ezen kifigurázott örtorony-érvelés segített neked.

2015. aug. 3. 17:09
 4/16 A kérdező kommentje:

"ugyanazzá lesz a testem halálom után, mint amiből a kő van."

Egyáltalán nem, ezt rosszul tudod. A kő teljesen másból van, mint egy emberi test.

Lucifer: a kihívás nem csak az, hogy holmi ember legyen, hanem az is, hogy fia legyen Ábrahámnak. Kőből. Ábrahám, meg édesanya nélkül.

2015. aug. 3. 17:39
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Genetikailag olyat kell gyártani. Bár én egyébként is annak a híve vagyok, hogy rohadtul nem számít sem a család, sem a származás. Max a vérfertőzés miatt lehet gond. Nem hiszek abban, hogy különleges vér, családi vér stb...
2015. aug. 3. 17:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Genetikailag? Szerintem egy teljesen mesterséges, de novo teremtett egyed semmilyen genetikával nem számít valakinek a fiának. Legfeljebb a teremtőjének. De Ábrahámhoz semmi köze. Mert a génjeinek a fele átfedhet az övével, de nem azért, mert tőle származik, hanem tőle teljesen függetlenül.
2015. aug. 3. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Porból lettem, porrá leszek. Te is, bárhogy csavarod. Egyes voltam.
2015. aug. 3. 22:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Én sosem voltam por eddig még.
2015. aug. 3. 22:30
 9/16 anonim ***** válasza:

talán fogja a követ, és szubatomi szinten átrendezi, ha szükséges mégtöbb anyagot teremt hozzá, nyilván ismeri azt a genetikai kódot ami ábrahám leszármazottait jellemzi, tehát erre a részletre is oda tud figyelni, stb

minek teszed fel ezt a kérdést? téged ezt komolyan foglalkoztat? és komolyan nem jösz rá fél perc gondolkodás utána, hogy amynneiben valóban van egy istenség aki képes igazából bármire akkor erre is képes?

2015. aug. 3. 22:36
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lehetséges egyáltalán. A "fiúság" nem szubatomi vagy genetikai fogalom. Neked nem világos? Annak vagy a fia, aki megcsinál, akitől leszármazol, hímivarsejt, petesejt meg van? Ha kőből teremt Isten, akkor nem vagy fia senkinek, tök mindegy, hogy milyen DNS van benned.
2015. aug. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!