Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hisznek sokan Istenben,...

Miért hisznek sokan Istenben, amikor nem létezik?

Figyelt kérdés
Én még nem találkoztam vele, nem éreztem semmi jelét a létezésének, ennélfogva annyi értelme van benne hinni, mint a Repülő Spagettiszörnyben. Azt sem tapasztaltam még meg soha, hogy lenne. Miért hinnék benne?
2015. júl. 20. 22:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
45%
Miért nem hisznek Istenben sokan, amikor létezik?
2015. júl. 21. 16:50
 22/31 anonim válasza:

Nézd meg ezt a filmet korrektül benne van elég sok minden :

[link]

[link]

2015. júl. 21. 16:54
 23/31 ceri ***** válasza:

Kérdező a felvetéseid, logikátlanok. Itt már sokan megírták, hogy ők konkrétan mennyi mindent nem tapasztaltak meg. Ennek ellenére léteznek ezek a jelenségek.

-De lehet mérni-mondod te. Ők meg azt mondják -Istent meg lehet tapasztalni.

Bizonyítsd be, hogy nem így van. Bizonyítsd be, hogy ők nem tapasztalták meg!

"Repülő Spagettiszörnyben. Azt sem tapasztaltam még meg soha, hogy lenne. Miért hinnék benne?"

De hát ki mondta, hogy higgyél benne, vagy istenbe? Ez a te dolgod, az ő hitük meg az övék. Mi dolgod vele, velük? Fáj neked ha valaki hisz?

Akkor beteg vagy lelkileg.

2015. júl. 21. 17:15
 24/31 anonim ***** válasza:
Meg lehet tapasztalni valamit. De azt semmilyen logikus módon nem lehet semmilyen természetfölöttihez kötni.
2015. júl. 21. 20:40
 25/31 János114 ***** válasza:

Na jo gyerekek valaki mondja mar meg mi az a repulo spagetti szorny mert ezen az oldalon minden hitetlen azzal pldalozik

Honnan szedtetek ?

Family guy bol v ilyesmi :)

Amugy a kerdezorol annyit h tipik az a fajta aki felteszi a kerdest h aztan frankon bealazhassa a valaszadokat ezzel bizonyitva h o mennyivel jobb

Taps szep volt

50 pont a griffendélnek

2015. júl. 22. 00:37
 26/31 anonim ***** válasza:
2015. júl. 22. 10:24
 27/31 anonim ***** válasza:
Én sem találkoztam vele és soha nem is fogok, a jelenlétét sem éreztem. Mégis hiszem, hogy létezik és meg lehet ismerni. Tudsz beszélni vele ima által és hidd el, ha őszinte az imád válaszol is rá, de elsősorban hinned kell benne, ez az első lépés ahhoz, hogy megapasztald Isten létét.
2015. júl. 24. 06:58
 28/31 anonim ***** válasza:
20asnak: te így gondolod, nincs ezzel bajom, èn màskèpp. Èrveid nem helytàllóak de nem fogom az idôt vesztegetni 😀
2015. júl. 24. 07:10
 29/31 anonim ***** válasza:

„Ők meg azt mondják -Istent meg lehet tapasztalni.”

Jó, akkor bizonyítsák be, hogy meg lehet tapasztalni! Ne csak mondják, ne csak filozofáljanak róla, hanem igazolják az állításukat!

„Bizonyítsd be, hogy nem így van. Bizonyítsd be, hogy ők nem tapasztalták meg!”

Tegnap este kis zöld földönkívüliekkel sakkoztam az űrhajójukon, bizonyítsd be, hogy nem így volt! Rendszeresen tapasztalom, hogy a láthatatlan rézf.szú bagoly pozitív energiát sugároz felém egy másik dimenzióból, bizonyítsd be, hogy nem tapasztalom! Id.óta!

„...Mi dolgod vele, velük? Fáj neked ha valaki hisz? Akkor beteg vagy lelkileg.”

Mi dolgod az itteni ateistákkal? Fáj neked, ha valaki nem hisz? Akkor beteg vagy lelkileg.

2015. aug. 16. 03:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Boldogok a lelki szegènyek... Sajnàlom hogy nem hiszel Istenben, ettôl mèg lehetsz èrtèkes ès jò ember, hiszen sok hîvô nem az. Egyszer talàn ràjössz magadtòl a vàlaszra.
2015. aug. 16. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!