Szerintetek valahol nem egészséges, vagy helyes az efféle hit? (Kifejtés lent)
Figyelt kérdés
Arra az emberekre gondolok, akik ilyen és ehhez hasonlókat írnak (nem pontos idézetek, csak tartalmukban megegyezőek) :
"Bennem lakik Jézus, befogadtam, így nem lehet baj"
"Én már most örökké élek, hála Istennek"
"Sajnállak téged/titeket, hogy nem látjátok azt a fényt, mint én"
stb. stb.
Kisebb nemtetszést váltanak ki bennem az ilyen mondatok, mert hit és vallás ide vagy oda, nem úgy lenne rendjén, hogy nem iszunk a medvebőrére, és amikor tudjuk felülvizsgáljuk magunkat?
Ti hogy vélekedtek erről?
ui.: Tudom hogy az ilyen vak meggyőződést nem csak a hívők tanúsítanak, ez független minden világnézettől, hisz mindegyikben előfordulhat. Én csak azért ezekkel a példaidézetekkel álltam elő, mert ezek maradtak meg leginkább a fejemben.
2015. júl. 16. 23:33
21/21 anonim válasza:
Örülök, ha hitben járó Testvérrel találozom. Köszönöm szavaid. Végre valaki tökéletesen érti, hogy nem magammal, hanem Krisztussal dicsekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!