Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vannak itt olyan Jehova tanúi...

Vannak itt olyan Jehova tanúi akik még mindig hatása alatt vannak a 3 napos nyári kongresszusnak?

Figyelt kérdés

Aki tanú tudja mire gondolok ez az érzés a torkodban..

..visszatérni a világba újra..

2015. júl. 12. 18:00
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Még mindig várom a választ. Igaz az, hogy ezt tanítják nektek, hogy hogyan tereljetek és ha kínos a kérdés, akkor hogyan kell tudni NEM válaszolni?

Mert itt nagyon jó példával szolgálsz erre. Meg a szövegértelmezési problémádra is.

2015. júl. 16. 07:05
 42/52 anonim ***** válasza:
En is meg mindig varom a valaszt toled. A tanukat szidod, holott a sajat vallasodat szegyelled meg is vallani. Gondolkozz el ennek okan.
2015. júl. 16. 13:18
 43/52 anonim ***** válasza:

kedves ukrán testvérnő. ismét leírom, mert nem biztos, hogy megértetted.

MAGYARORSZÁGON MINŐSÍTETT ADATNAK SZÁMÍT AZ, HOGY KI MILYEN VALLÁSÚ.

még a népszámláláson sem volt rá kötelező válaszolni, épp e miatt. az, hogy te felvállalod, az a te dolgod.

DE NEM KÉNYSZERÍTHETSZ SENKIT, HOGY MEGMONDJA.

ok? légyszives, hagyd ezt abba.

ábrahám sem vallotta be az igazat sáráról, emlékszel? konkrétan becsapta a fáraót azzal, hogy nem vallotta be, hogy sára nemcsak a testvére, hanem a felesége is. okkal tette ezt, nyílván a kérdező is okkal teszi ezt. amit csinálsz, az nem helyes, és a magyar törvények alapján nem is kötelezhetsz senkit ilyenre. köszönöm a figyelmedet. ha valamire akarsz, válaszolj. ha nem akarsz, ne válaszolj. de ne kösd feltételekhez.

csak akkor mondom meg, ha... igen, Jézus is csinált ilyet. de nem a gyakori kérdéseken. és hát, valjuk be, ő belelátott az emberekbe...

2015. júl. 16. 13:34
 44/52 anonim ***** válasza:

Nem is kényszerítettem, egyszerűen megkérdeztem. Mivel hogy állítólag minket tanítanak arra, hogy ne válaszoljunk, mégis itt az ellenkezője látható. Lényegében szerintem hagyjuk is a meddő vitát, az égi szekérről meg olvassátok Ezékiel könyvét, mert nem igen tudunk zöld ágra vergődni.

További szép napot.

2015. júl. 16. 13:41
 45/52 anonim ***** válasza:

az égi szekérről nem ír a biblia. az csak belemagyarázás. mióta vannak a szekérnek kerékben forgó kerekei, és mióta tud oldalra is menni, ráadásul repülni? nem elég, hogy az ezékiel könyvében szó sincs az égi szekérről, de te mégis ragaszkodsz hozzá. míg ugyanez a szentháromsággal: a háromság szó nincs benne a bibliában!!!

nem veszed észre, mi zajlik itt? te ugyanavval érvelsz valami ellen, amit egy másik érvnél megcáfolsz.

ez KETTŐS MÉRCE!!!

a vitát pedig te tetted meddővé.

tovbbi szép napot, de találkozunk még, remélem.

2015. júl. 16. 14:58
 46/52 anonim ***** válasza:
Én egy tanítás bizonyítását kérdeztem, amit a szervezet tanít, de te pedig személyes kérdést tettél fel rólam. Ugyanaz a kettő? Dehogy. Ha a szervezet igazat tanít, akkor tudod a választ, de nem tudod, inkább terelsz. Meséld el nekem, hogy mit számít az neked, hogy azt mondom református, pünkösdista, adventista, baptista, evangelista vagy karizmatikus vagyok? Egyházanként más a válaszod?
2015. júl. 16. 15:37
 47/52 anonim ***** válasza:
Kedves Testvérek, nem szabad lenne vitatkozni azokkal a személyekkel, akik nem értenek velünk egyet. Érvelni lehet, de ezek már vitatkozások. A házigazdákkal nem szabad (és prsze másokkal sem). Ne hozzunk szégyent Jehovára, hanem 'szenteljük meg a nevét'! :)
2015. júl. 17. 17:57
 48/52 anonim ***** válasza:
Igazán jó érzés volt tanulni Jézusról, és nem mellesleg új embereket ismertem meg, akiknek hasonló a gondolkodásmódjuk. Ez mintegy pluszt adott ahhoz, hogy ellenálljak a Sátántól jövő nyomásnak, így hát azt nem mondom, hogy jó volt visszatérni a "világba" (:D), de úgy érzem, új lendületet kaptam, hogy éljem az életem úgy, ahogy én azt szeretném!
2015. júl. 19. 11:42
 49/52 anonim ***** válasza:
a világba, a semmi emberek közé... visszatérni... jaja, mert ott biza nem a világban voltál... megvan mág a marihuanna-növényük a szinpad oldalán?
2015. júl. 19. 11:46
 50/52 anonim ***** válasza:
Hát az én válaszommal mi lesz? Vagy azt is tanítják, hogy ha kínos a kérdés, és nincs fenn a válasz a jw.org-on, akkor terelni kell, meg személyeskedni?
2015. júl. 20. 08:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!