Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vannak itt olyan Jehova tanúi...

Vannak itt olyan Jehova tanúi akik még mindig hatása alatt vannak a 3 napos nyári kongresszusnak?

Figyelt kérdés

Aki tanú tudja mire gondolok ez az érzés a torkodban..

..visszatérni a világba újra..

2015. júl. 12. 18:00
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Sokszor úgy van, hogy bejelentik, hogy +-ban vagyunk nem mínuszban. Most bevallom nem emlékszem, hogy álltunk, mert ugye nem tudok egy helyben ülni, babát altatni, etetni, pelenkázni kell, stb. Pont az autónál voltam. De a tavalyira emlékszem, hogy be volt jelentve, hogy még pénz is maradt, amit - ha jól emlékszem - elküldtek Donyeckbe és Luhanszkba. Sőt, azt is tudom hogy nem hogy milliók, még százezrekről sem volt szó. Azelőtt a stadionban sokkal többe került.
2015. júl. 14. 12:23
 22/52 anonim ***** válasza:

Javítás: nem csak keletre, hanem akik elhagyták vagy szétlőtték otthonaikat, azok elszállásolására, étkeztetésére. Meg persze az ottmaradottaknak is mentek a segélyszállítmányok, mint élelmiszer meg ruha.

Ja, és Krisztus szerint fel kell vállalnia őt annak aki követi, tehát lényegében de, kötelező egy ilyen kérdésre válaszolni.

2015. júl. 14. 12:25
 23/52 anonim ***** válasza:
A 17. kérdésre visszakérdezek: a válaszod attól függ, hogy milyen vallású vagyok? :DDDD Nem tudod a Bibliából a választ? (segítek: rákerestem jw.org-on, nincs erre válasz, azért támadsz vissza. Nagyon szomorú, hogy ha ott nem leltek valamire feleletet, akkor azonnal visszatámadtok, hogy felejtődjön az eredeti kérdés. :PPP Azt hiszed nem tudom? :PPP)
2015. júl. 14. 12:41
 24/52 anonim ***** válasza:
Tudom a választ, és utána válaszolok is. Azért kérdezem, mert Jézus parancsa, hogy megvallják őt. Miért nem vallod meg?
2015. júl. 14. 12:44
 25/52 anonim ***** válasza:

ok, a baj az, hogy két malomban őrölünk. én magyarországról, csepelről beszélek, te meg ukrajnáról. el tudom hinni, hogy ott úgy van. de biztos, hogy el akarom hinni, hogy vannak normális testvérek is, akiket nem a pénz érdekel. sajna itt magyarországon, ha pluszba vannak, akkor folytatják a bejelentést: tehát összességében pluszban vagyunk, de ha csak a mostani kungresszust nézzük, akkor minuszban, szokták mondani, és addig matekoznak, amíg ki nem jön egy jó nagy minusz. itt nemrég összeírás volt, mert a kongresszusi termbe kellettt 70 000 000-ért klíma. ne menjünk bele, hogy ezért már geotermikusat lehetett volna csináltatni, ráadásul pályázati lehetőség is volt rá. inkább ezt figyeld: minden magyar tanúnak csak 2500 forintjába kerül, mondták, mielőtt kiosztották újra a cetliket: írja rá mindenki, mennyivel támogatja a klímát. AZ EREDETI ELFOGADOTT TERVEKBEN BENNE VOLT A KLÍMA, ÉS MEG IS VOLT RÁ A PÉNZ. ezt elfelejtették mondani. de, sebaj, a magyar tanúk összedobták. küldték volna inkább ukrajnába!!! ugyanis csak a havi üzemeltetési költsége, hála a hozzá nem értésüknek, majd egymillió forint, holott szinte ingyen meg lehetne ugyanezt oldani a geotermikus módszerrel, nem beszélve arról, hogy évekig jó volt úgy, hogy kinyitották mind a 20 ajtót...

szóval, klíma nélkül itt egy nap 1 milla fölött volt, klímával 1,3 körül. a kiskunfélegyházi sportcsarnok 700 000 volt legutóbb. erről enyit. nem véletlen, hogy minden kongresszust most már csepelen tartanak... napi 1, 3 millióért.

emlékszel annak az 5000 férfinak, és családtagjainak, akik Jézust halgatták, mennyit kellett fizetniük? igen, jól emlékszel, semmit. sőt, vacsorát is kaptak. ingyen.

bízom benne, hogy az ukrán testvéreket nem fertőzi meg a veszélyes brooklyn-láz, ami a testvérek kihasználásával és hülyének nézésével jár, és cseppfertőzés útján terjed... azt most nem részletezem, hogyan, de kitalálod te szerintem.

2015. júl. 14. 12:46
 26/52 anonim ***** válasza:
Krisztus egyházához tartozom, mert hozzá tartozom. A Biblia egyértelmű ebben is. Nincs megmentő földi szervezet, egy név van csak, ami által üdvözülhetünk. De te ezt is biztosan másképp tudod... a kongresszuson kiemelték ezt az oldalt vagy csak úgy általánosan okítottak titeket a szervezettől elvárt helyes viselkedésre? Mert arculat váltás volt a kongresszus óta egyértelműen az ide író tanúk között.
2015. júl. 14. 21:37
 27/52 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy nem fogod megmondani. Talán csak nem szégyelled? Látod-látod te is tudod, hogy valami nem kóser az egyházadban.
2015. júl. 14. 21:56
 28/52 anonim ***** válasza:

Lakcím alapján akarsz válaszolni? :D

Elmondom mit teszel éppen. Idomításod csodája vagy, mert amikor veszélyben az őrtorony tanítás, akkor azonnal támadsz. Mit tettem? Feltettem egy kérdést, ami már ki is van írva. A választ nem tudod, mert ez a bibliai kérdés cáfolja a szervezet tanítását, igy ellentámadásba kezdesz és terelst, hogy azon legyen a hangsúly, a kérdés pedig felejtődjön és még az időt is húzod ezzel.

Tehát akkor mi a válasz? De akár a kiírt kérdésben is meg lehet válaszolni, hisz ha az örtorony Isten szervezete, akkor van rá, mert Isten gondoskodik arról, hogy az övéi ne maradjanak hazugságban és tévtanitásban. Kérdés, hogy valóban Isten szervezete e?

2015. júl. 15. 07:04
 29/52 anonim ***** válasza:
Kerdes hogy a te vallasod Isten szervezete-e. Szerintem te is tudod ra a valaszt., abbol kiindulva, hogy szegyelled megvallani. Es mint irtam tudom a valaszt, nem hazudok.
2015. júl. 15. 09:50
 30/52 anonim ***** válasza:
nos, ha egy kérdésre tudod a választ, de visszatartod... te le mered írni, hogy Isten szervezetében vagy? hogy megtaláltad Krisztust a gyülekezet élén? hogy azt cselekszed, amit Isten elvár? tudod, alázat is van a világon. Jézus soha nem beszélt arról, hogy egy vallás tagjai fognak megmenekülni. ő ugyanis MINDENKIÉRT meghalt.
2015. júl. 15. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!