Vannak itt olyan Jehova tanúi akik még mindig hatása alatt vannak a 3 napos nyári kongresszusnak?
Aki tanú tudja mire gondolok ez az érzés a torkodban..
..visszatérni a világba újra..
Kedves Utolsó,
Imádd, ha van kedved. Én nem mondtam, hogy ne imádd. Szíved joga. A mantrázás valahol India fele van.
"mennyi volt a bérleti díj 3 napra? 5 000 000?"
Semmi. Kongresszusi teremben tartottuk, ha már ennyire érdekel.
Én most voltam Debrecenben és csak 1 nap telt azóta, és jól éreztem magamat. Bárcsak még tartott volna!
- Egyébként ott hangzott el, hogy az ilyen negatív propagandára ne hallgassunk, mert nem szeretetből jönnek, és nem őszinte kérdések „csak kutatni való kérdésekkel szolgálnak, nem pedig olyasvalami megosztásával, ami Istentől van a hitért” (1Tim 1:5) -
Amíg ebben a régi világban vagyunk, sajnos úgy kell, hogy megéljük, hogy vissza kell zökkennünk, mert teljesen nem tudjuk kizárni a világot.
Tehát megvolt az éves agymosás, hogy aki a Bibliából érvel a szervezet tanítása ellen, az máris csúnya, rossz ember, aki el akar titeket távolítani a szervezetből?
Na igen, kell a pénz. Túl sok dollár ment el a perek kártérítésére, minél több embert csalogattok be, annál több jön vissza.
Van egy kérdés a vallás témakörben, azon jó lenne, ha elgondolkoznátok, hisz annyira szerettek a Károlival példálózni: mit mondott Jézus a latornak? Mikor lesz vele a paradicsomban? Hisz a szervezet tanítása alapján Jézus soha nem lesz a paradicsomban ugye...
ez nem így működik. egyrészt ez különleges adat, nem kötelezheted, hogy válaszoljon. másrészt milyen jogon fordítod meg a sorrendet? nem vagy te Jézus...
SZÓVAL VALAKI FIGYELTE-E, MENNYI VOLT A BÉRLETI DÍJ 3 NAPRA??? vagy annyira elvarázsolt az EMBEREK csodálata benneteket, hogy :
1: konkrét dolgot nem is tudtok említeni (dráma, meg milyen jó volt, bárcsak mégtartana NEM KONKRÉTUMOK)
2 ilyen dolgokkal, hogy hány millába került az a vendégség, ahová meghívtak benneteket, nem foglalkoztat benneteket pedig ez egy külön programrész volt, ami többször is elhangzott. töbször bejelentették. mégsem emlékeztek...
de inkább az a tippem, HOGY NEM MERITEK KIÍRNI AZT A BŐDÜLETES ÖSSZEGET. megértem.
"ez nem így működik. egyrészt ez különleges adat, nem kötelezheted, hogy válaszoljon."
Te még arra is kötelezni akarsz, hogy mennyibe került a kongresszus, én meg nem kérdezhetem meg, hogy milyen vallású? Tudom hogy ilyenkor nem szoktak válaszolni, mert tudják, hogy milyen ocsmányságok mennek a vallásokba, minket meg minden apróságért szidnak.
Egyébként elárulom neked, hogy azért tartottuk kongresszusi teremben, mivel a stadion, ahol eddig tartottuk nagyon drága lett volna. Nem tudom miből gondolod, hogy ilyen bérleti díjakat kell fizetni...
ez TÉVKÉPZET!!! ezt csak azért mondod, mert neked ezt mondták. tapasztalatból mondom, hogy csepelen 1 nap annyi, mint kiskunfélegyházán 2 nap. ott sem a bérleti díjj a sok, hanem az "egyéb". csepelen miért kerül egy nap 1250000 ft-ba??? szivesen leírom neked.
nem azt írtam, hogy nem kérdezhetsz. azt írtam, nem kötelező válaszolnia. a kongresszus díja pedig nem különleges adat. majd 4 millió forint nem kismiska 3 napért ám. valójában te sem tudod, mert szerinted ez nem lényeg, erre nem is figyeltél, dobtad a ládába az összeget, mikor szóltak, hogy kevés, még dobtál... te dolgod, valóban, te sem vagy köteles leírni... főleg, mert nem is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!