Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a bajuk a keresztényeknek...

Mi a bajuk a keresztényeknek a transzszexuálisokkal, miközben ők hangoztatják a legjobban, hogy a test csak egy anyagi dolog, ami teljesen elkülönül a elmétől?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 01:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
De az egésznek a lényegére nem válaszoltál. Léteznek transzszexuálisok? Ha igen akkor milyen neműek?
2015. júl. 9. 17:14
 22/28 anonim ***** válasza:

Előre mondom, ateista vagyok.

A homókkal az a bajuk, hogy isten Ádámot és Évát, nem Ádámot és Bélát teremtett. A transzikkal meg hogy a testet amit kaptak meg akarják változtatni. Kvázi felülbírálják a nagyfőnök döntését a nemüket illetően, hogy az majd nekik jobb lesz.

2015. dec. 25. 01:42
 23/28 A kérdező kommentje:
Egy csomó transzszexuális nem akarja megváltoztatni a nemét. De egyébként is csodálkoznék, ha csak ez lenne a bajuk. A keresztények túlnyomó többsége már akkor is kiakad, ha a másik nem ruháit veszik fel. Meg a nem keresztények túlnyomó többsége is.
2015. dec. 25. 03:01
 24/28 anonim ***** válasza:
73%
A másik nem ruháit veszi fel, tehát oda akar tartozni, kvázi megtagadja a nemét. A nem vallásosak, akik ezt nem pártolják, azok a konzervatívok, szélső- vagy csak simán jobboldaliak, és még az átkosban nyugdíjazottak. Őket csak kiakasztja, mert nem egyezik az ideológiájukkal, nem ezt szokták meg, elüt a komfortzónájuktól.
2015. dec. 25. 12:34
 25/28 A kérdező kommentje:
A biológiai nemét megtagadja. A pszichológiai nemét viszont pont, hogy kifejezi. Akkor melyiket részesítse előnybe? Mind a kettőt Isten teremtette.
2015. dec. 25. 16:06
 26/28 anonim ***** válasza:
A keresztények szerint ezeknek összhangban kéne lenniük.
2015. dec. 25. 16:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Én katolikus vagyok, nekem semmi bajom nincs velük. Sőt, őket is Isten teremtette ilyennek.
2018. jan. 8. 00:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Isten útjai kifürkészhetetlenek. Ha valaki azért azt állítja, hogy valami Isten akaratával ellentétes, az azt is állítja, hogy ismeri Isten akaratát!
2019. jún. 1. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!