Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha egy szobában van két...

Ha egy szobában van két ember, az egyiknek nincs lelke a másiknak pedig van, hogyan tennél köztük különbséget?

Figyelt kérdés

2015. jún. 29. 21:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
kérdező szerintem arra gondol, ha egy abszolut lelketlen ember egy lelkiismeretessel van egy ütt, akkor hogy lehet kiválasztani? Szerintem egy mondat után megtalálhatja a választ. Aki teljesen "lélek nélküli"kiégett, öreg, beteg vagy fásult, a másik még nem akkor teljesen másképpen válaszolnak egy kérdésre! Szokták mondani a társas magány a legrosszabb, ez is egy ilyen eset. ketten vagytok, de csak te tudod, a másik nem kommunikál..
2015. júl. 5. 18:14
 32/34 anonim ***** válasza:

30-as: buta, buta, vallástól elvakult ember. Objektív nézőpont hiányában csak a babonához fordulhat. Erre mondják, hogy a tudatlanság áldás! Tudom, mi lesz halálom pillanatában: üresség, és semmi foszlás. Te viszont drága illúziódat várod, ami soha nem jön el, hiszen sohasem létezett.

Igen, teszek az emberiség előre haladásáért a tudománnyal. Nekem ez fog lebegni a halálom pillanatában. Neked mi? Uradat várod? Csalódni fogsz!

2015. júl. 17. 16:31
 33/34 anonim ***** válasza:
64%
...hát lebegjen zombika:D minél előbb lebegjen... és tudatlanságodban HIDD azt, hogy tudsz OBJEKTÍV nézőpontot találni, abból/arról beszélni. Érdekes módon ezt az abszurd állítást mindig egy (bár sötét, de mégis) szubjektum mondja...
2015. júl. 17. 16:39
 34/34 anonim ***** válasza:

Vallás=tömeghisztéria=zombi. Higgy csak a babonában, szentfazék! Majd rájössz egy nap, hogy semmi értelme nem volt szánalmas életednek, amit egy illúziónak szenteltél. :D

Ilyenkor mindig eszembe jut a relativitás: tőlünk 2000 fényévre levő még Jézus még csak egy 15 éves kölök!

Az istenedet ezt hogy magyarázza meg?

2015. júl. 29. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!