Jézus kudarcot vallott, mint messiás?
22-es vagyok :) Jól van mr atyaúristen, remélem eltetted ezt magadnak és jobban átgondoltad. Nem vagyok keresztényellenes, de aki egy töriérettségivel rendelkezik az eltudja dönteni, hogy igazam van-e vagy nem. Jézus maga mondta h nem békét akar hozni, kardot meg a tököm tudja mikről beszél még a buta könyvecskétekben. A kereszténységet el kell törölni, mint vallást. Mint életformát, életérzést kell elhinteni az emberekben, az Istened is ezt csinálta ember formában. Pál meg a sok buta apostol csak megrontották Jézust az intézményesítéssel, a pápaság meg egyenesen antikrisztusi módon kúrta szét a kultúra minden egyes cseppjét.
Menj csak és imádd a te lelkész sándorodat meg a karizmatikus "térítő" embereket. Mocskos egy banda vagytok, még a lábamat se törölném belétek.
Kedves előző:
Tele vagy indulattal. Miért? És mégis te oktatsz ki itt embereket a szeretetről? Hát ilyen lenne a szeretet? Vádaskodó, gyűlölettel teli? Hmmm?
Ha nem haragszol idéznék a Bibliából, hogy mi is a szeretet.:
Korinthusbeliekhez írt I. levél 13,4-13:
4,A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
5,Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt,
6,Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
7,Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
8,A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszünnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.
9,Mert rész szerint van bennünk az ismeret, rész szerint a prófétálás;
10,De mikor eljő a teljesség, a rész szerint való eltöröltetik.
11,Mikor gyermek valék, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek: minekutána pedig férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekhez illő dolgokat.
12,Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem.
13,Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet.
22,26 vagyok. Igen indulatos vagyok, mert egy idő után nem tudom visszafogni magam.
6,Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
Olvass is és különben meg miért dobálózol bibliai idézetekkel mikor tudhatnád nálam nem ér semmit, csak a te véleményed érdekel, Istené nem. A másik negatívum az ilyen begyöpösödött keresztényeknél, hogy képtelenek egy idő után gondolkodni. A bibliai idézeteket furkósbotként használni, ehhez csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!