Jehova tanúi;megkérdeztétek már bármelyik üldözőtöktől, hogy miért üldöz titeket, ha igen, mit válaszoltak?
"Egyébként tudod TE mit hirdetünk az embereknek? DE tényleg tudod?"
Egyébként igen,tudom...És?
"Figyeld a természetet, és gondolkodj el rajta, van-e Teremtöje, és megérdemli-e a dicséretet a sok szép és jóért...."
Ti mindenhol mindenkit meg akartok téríteni? Adrenalin? Lehet,hogy a nem Jehova tanúi az igazak,mert a tanúk üldözik őket állandóan...Ezen elgondolkodtál már?
Térítés helyett:
"Kint gyönyörü idö van, /legalábbis nálunk/, mond nem lenne a szervezetednek jobb, ha mennél futni a természetbe, vagy kerékpározni? Akár magad, akár a pároddal, a családoddal? Vagy a barátaiddal? Vannak?
És hidd el egészségesebb módon töltöd fel a szervezetedet az adrenalinnal. Szép napot :)"
Na jól van,béke van:) mielőtt azt hinnéd kötekedek.Szerintem ti jó szándékú emberek vagytok,csak túlzottan bele gabalyítottak titeket a vallásotokba.
#9/10
"Az apostolok és Jézus is hirdetett olyat ami még nem történt meg. Vagy is amikor már megtörténik akkor minek hirdetni, vagy alkalmazni?"
Ez nekem gyenge érv,bocsi.
Lehet,hogy a nem Jehova tanúi az igazak,mert a tanúk üldözik őket állandóan...Ezen elgondolkodtál már?
---------
Ha tudod miröl beszélünk...tetszik? A királyság jó híre. Egészséges, kellemes boldog élet itt a paradicsomi Földön...hogy nem kell félned, hogy súlyos beteg leszel Te és családod, hogy az emberek nem teszik tönkre az állat és növényvilágot...Ez szerinted üldözés?
Nem mi találtuk ki. Ez a Biblia üzenete, de mivel sok ember nem tudja, maga Isten akarja, hogy az emberek tudjanak róla. Máté 24:14
Sokan és egyre többen elgondolkodnak rajta és elfogadják a Biblia üzenetét.
De tudod van itt egy gonosz ellenség, akit Jézus úgy jelölt meg, hogy "e világ istene, és embergyilkos és hazug" . Tudod ennek a valakinek nem tetszik, hogy az emberek hallják a jó hírt.
De aki nem akarja, nem kényszer.
Jézus a jövendölésében a tanítványai üldözésével kapcsolatban nem arról beszélt, hogy ök lesznek akik a világot üldözni fogják a jó hír hirdetésével.
Ezt mondja Jézus: börtönökbe zárnak benneteket, megölnek egyeseket közületek és gyülöletesek lesztek az emberek elött.
Most mond meg kérlek kedves kérdezö, melyik Tanú zárt valakit is a börtönbe.....?
..és hogy sikerült a biciklizés?
Én tudod mit élvezek a biciklizésnél? Amikor a hosszú felfelé tekerés után lereszkedünk a hosszú-hosszú dombokról, ez a jutalom. Eddig még szerencsére nem törtem ki a nyakamat, remélem így marad :D
"hogy nem kell félned, hogy súlyos beteg leszel Te és családod"
A paradicsomi földön is újra szabadjára lesz engedve a Sátán, és megint meg fognak halni sokan. Persze csakis miatta, nem amiatt, aki szabadon engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!