Ha egy hívő baptista fiú lefekszik egy nem hívő lánnyal akkor feleségül is kell vegye?
Figyelt kérdés
Két 20 évesről van szó, a lány nem hívő, a fiú igen, lefeküdtek, titokban.Elveheti-e a lányt? Akarja-e majd elvenni feleségül?2010. febr. 22. 19:03
21/23 A kérdező kommentje:
Azóta már szakítottunk, így utólag azt mondom hála az égnek, mert sokkal tisztában látok már mint mikor még velem volt. Miután párszor lefeküdtünk, telefonon közölte hogy itt a vége, nem szeret engem, és örül hogy engedtem neki mindent, mert neki most erre volt szüksége, most pedig megy és keres egy rendes feleséget. Azóta röhög rajtam+meg persze nem is áll velem szóba. Se szó se beszéd így átvert. Hát ennyi. Óriásit csalódtam benne is és magamban is, hogy ilyen naív voltam. De már túl vagyok rajta és új életem van, jelenleg nincs pasim. De nem is erőltetek semmit. Hát ennyi.De azt megtanultam egy életre hogy a vallásosság semmire sem jelent biztosítékot, főleg nem az álszent hívőség. Meg persze ha valaki s...fej azzal sem lehet mit kezdeni.
2010. jún. 16. 08:32
22/23 anonim válasza:
Őszintén sajnálom, hogy egy ilyen embert sikerült kifognod, plusz szégyen, hogy kereszténynek vallja magát.
Igazi keresztény ilyet nem csinál, nem szexel házasság előtt, ha mégis, akkor megbánja és befejezi ezt a szokását.
Vagy, ha tényleg szeretett volna, akkor remélte volna, hogy megtérsz te is, és feleségül vesz.
Az ebben a szörnyű, hogy ez a képmutató ember egy nap elvesz egy keresztény lányt, aki nem tudja, hogy milyen csalódások várnak rá; így kellett megismerned a kereszténységet, pedig ez egy csúnya ellenpélda, remélem nem fordulsz el emiatt Istentől.
A fiú meg remélhetőleg megtér ebből az állapotból.
23/23 anonim válasza:
Szia!
Hogy alakult azóta az életed? Találkoztál azóta vele?
Szivesen olvasom privatban is, ha van kedved irni!
Udv.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!