Mikor jön már el az utolsó idő "ahogyan a bibliában meg vagyon írva"?
ma 07:01
Értelek de nem az én vég időmről van szó hanem mindenkiékről.
ma 12:48
Nem ezt írtam pontosan,csak egy okos ember mondta,hogy a bibliának valószínű nem az a valódi értelmezése amit most ki olvasnak belőle és látni akarnak,hanem valami más,lehetséges inkább tanító szándékú lenne,de erre az emberek így sosem fognak rá jönni.
"de nem az én végidőmről" -De igen, arról van szó.
Meg rólam. Meg mindig arról,aki olvassa. A szentkönyveket mindig úgy kell olvasni, hogy teljes egészében rólam szól, minden szereplője én vagyok. (ezt csak 1. sz. 1. személyben lehet mondani)
*
Az egész világom borzalmas túlnépesedés van. Ez nagyon nagy baj, realitás és nem mítosz. Exponenciálisan nő, nem lineárisan. Mindenki tudja, a technika és a túlnépesedés halálra kínozza a világot. ÉS haldoklik.
Valós idejű statisztika: csak 18 éven felülieknek.
1 152 075 Idei vízfogyasztás (milliárd liter)
418 470 Idei, vízzel kapcsolatos betegségek miatti halálozások
703 997 704 Megbízható ivóvízhez nem jutó emberek
tegnap 19:46
És meg számoltad az embereket,hogy valójában is ennyien vannak,és van tapasztalatod is ezekben a dolgokban amit írsz,vagy csak valaki ezt írta vagy mondta és ez alapján osztod a statisztikai észt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!