Ez nem csak a Jehova tanúira igaz. Ők látszanak feltűnően, mert sok helyen kint állnak mostanában. De ez ugyan így igaz a mormonokra, a krisnásokra és sok más vallásra is.
Írtam korábban egy cikket ennek kapcsán, szerintem igen alaposan bemutatja ennek a történetnek a mozgatórugóit.
Nem vagyok istenhit ellenes, de érdemes látni ennek a másik oldalát is...
Csak azt nem tudom hogy a Jehova tanúi mit keresnek itt egy világi oldalon???Ami a sátán rendszeréhez tartozik,és ahová nyugodt lelkiismerettel regisztrálnak!!!Ugye kedves Jehova tanúi??? Szép képmutatás gratulálok!!!
2015. márc. 20. 19:16
24/26 anonim válasza:
tök jó, hogy mindenki rögtön jött, hogy áááh mi nem erőltetjük :D
hát dehogynem! a legrosszabb, hogy a legtöbbnek csak ezen jár az agya, ha találkozom egy ilyen emberrel, csak erről tud beszélni, azonnal téríteni kezd, nem is foglalkozik az emberrel... talán észre kéne venni, hogy akiben van belső indíttatás a vallás vagy spirituális fejlődés felé, az meg fogja találni az utat, ezzel viszont csak rossz érzést keltetek az emberben. elég rossz marketing stratégia :D hogy úgy mondjam :P
2015. márc. 21. 14:37
25/26 anonim válasza:
Mert értelmetlen
2015. márc. 22. 14:37
26/26 Doc Holliday válasza:
Nagyon egyszerű a válasz.Fanatikusak és rengeteg pénz áll mögöttük.Valaki leírta hogy agymosottak..Nos én finomabban fogalmazok.Azokra a dolgokra tudják a választ ami náluk alap,de ha valami váratlant kérdezel tölük és látszik ,hogy nem vagy hülye a témához akkor meglepödnek ,mert nem tudják elő adni a jól bevált leradirozunk stilusú sémájukat.Amúgy miért ilyen a téritési módszerük?Nos ha alaposan elolvasod a bibliát a biblia második és harmadik könyve tele van népirtással erőszakkal amit Jahve vagy Edonáj nevében kell elkövetni a zsidóknak.Mégis te mit vársz egy ilyen haragvó Istentől és annak küldötteitől???Persze mindenki meg tudja védeni a vallását föleg a fanatikusok de én a szememnek hiszek.Láttam Jehovista családot szétesni a nagy fanatizmus miatt.Amúgy mielött ilyen szekták után kezdenél érdeklődni minden alap nélkül javasolom a Biblia sok évi olvasását és megértését!Ez az alapja mindennek!Addig a valás iránt érdeklödö befolyásolható embereket bármelyik vallás nagyon megtudja vezetni és ezalatt pld a katolikusokat is értem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!