Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták, ha halálotok után...

Ateisták, ha halálotok után tovább léteznétek, meglepne?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy olyan dimenziókba és életformába kerűlnétek amit itt a földön meg sem sejthettetek.

2015. márc. 14. 22:17
1 2 3
 11/26 piriiiii ***** válasza:
90%

11-es, régen olvastam ennyire eredetit. Gratulálok!

Remek válasz a kérdezőnek. :D

2015. márc. 14. 23:39
 12/26 Ozmium42 ***** válasza:
90%

Kezdjük inkább úgy, hogy két háromszög beszélget...

2015. márc. 15. 01:12
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Szóval te ezalatt reinkarnációra gondolsz. Szerintem függetlenül bármilyen isten létezéséről alkotott véleménytől, mindenki meg lenne lepve, hogyha egy másik "dimenzióba és életformába kerülne amit itt a földön meg sem sejthetett"...
2015. márc. 15. 01:22
 14/26 Salx Narval ***** válasza:
94%
Nem jobban mint te, kedves kérdező. Ez a 11-es válaszadó egy "derék szög".:D
2015. márc. 15. 02:35
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem az első gondolatom az lenne, hogy biztos kómában vagyok, és az agyam játszik velem. Eldönteni úgysem tudnám, hogy mi az igazság.
2015. márc. 15. 04:40
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Jót röhögnék, aztán eszembe jutna, hogy csak egy nagyon durva trip közepén vagyok, szóval kiélvezném, aztán visszatérnék a másik, éltnek nevezett triphez, ennek viszont a végén nincs megvilágosító reveláció, csak kihunynak a fények és a legtöbb, amit tehetek, hogy úgy lépek le a színpadról, hogy az utánam jövők jót fognak tenni a színpadon és legfőképp a színpaddal magával.
2015. márc. 15. 09:27
 17/26 Tom Benko ***** válasza:
36%
Eléggé levert lennék. Az örök életnél súlyosabb büntetést nehéz elképzelni.
2015. márc. 15. 09:37
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Új ráparáznék hogy nincs testem csak szellemem hogy a nemlétező szívem egyből szívrohamot kapna és meghalnék végleg.
2015. márc. 15. 11:21
 19/26 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Bár nem vagyok teljesen ateista, de én nem zárom ki, hogy van a halál után valami, csak nem hiszek benne. Majd ha meghalunk, meglátjuk - vagy nem.

Számomra nincs nagy jelentősége, ugyanis nem vigasztalna különösebben, ha valamiféle lélekként, szellemként, más dimenzióba kerülnék és ott léteznék tovább. Ugyan érdekes tapasztalat lehet, de elmondani már senki hús - vér embernek már nem tudom, mit láttam a szeretteimet soha többé nem látom, innentől kezdve megette a fene, akkor inkább szűnjek meg teljesen létezni.

2015. márc. 15. 12:58
 20/26 Ozmium42 ***** válasza:
58%
Ki a fene, és mi alapján pontozza le az érdemi válaszokat?
2015. márc. 15. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!