Miért olvasok annyi negatív dolgot a Jehova Tanúiról miközben más vallások például a szcientológia egy véres egyház, amely kíméletlenül bánik az emberekkel?
12-nek.Azt nem ertem,hogy ha tamadni akarsz azzal,hogy a véradas helyett nincs mas müteti modszer akkor elegé keveset olvasol es tevet se nezel.Japan,USA.Oroszorszag stb.es ha kell a vilagnak fele igy müt.
Azert nem kene enyire elarulni azt,hogy nemtudod hol élsz.
Meg Romaniaban is pld.Marosvasarhelyt es nem csak.Nemsokidőn belül az egesz vilagon ezt alkalmazzak,mert mar sok beteg hpatytist,ecet,TBC kapott.
Ennyit abbol,hogy azt mondod,hogy Jt.ezzel vigasztaljak magukat.
Elnezest kerek mindenkitől de a butasagbol eredő hazugsag nem az en kedvencem.
Felettem levőnek igazat adok.Tudva ,hogy sok olyat mondnak ami nem igaz de igy is volt megjövendőlve az oszövetsegbe es az ujszövetsegben is,hogy Isten nepe mindig támadva es megalázva lessz minden nep előtt
Ezert elfogadjuk ha tetszik ha nem de tudjuk,hogy jo oldalon vagyunk.
A 3-hoz:Elarulnád mi rosszat tettek JehovaT.azonkivül,hogy az eletmentő evangeliumot elmondtak neked KEPE-nelkül.A szabad idejüket feláldozzák neked es mindenkinek,hogy örökké elhessél velük,azokkal akit te gyülölsz,ők megis szeretnenek veled együtt egy örokeletben elni.
Tisztelet jarna nekik.
3-nak.Kedves felhasználó mi rosszat tettek Jt.,hogy ezt mondod?En ugylátom,hogy a leginteligensebbek,tiszteletmegadobbak ezen aforumon.
Én ugylátom,hogy mint bárhol az élet területé a durvább emberek,állatok győznek legalább is ezen az oldalon,mutogatják az izmaikat,pedig itt itt az inteligenciát kellene mutatni bármelyik vallásrol beszélünk.
Az oldalnak ne elvenni a nevelő stílusát hanem megadni azt.
Pld.A katolikus vallásbeliek aleg érzékenyebbek ha a gyakorlatukbol valamit valaki megemlít,ezen szavakkal:megín katolikus szurkálás,megint katolikus oltás,nincse dolgod,megint belénk rugsz stb.Hasonlot olvastam a pünközsdistáktol is"süljön le a pofátokrol abőr".A hit.Gy-is szegyeljétek magatokat.
Ezen dolgokért megszünik a keresztényi jo neveltség(ha volt)es átcsap egy vallásos hadjáratba.
De azt a kevés észrevétel se érdekli,ha durva vagyok,paraszt vagyok,gőgös,lenéző,hatalmaskodó hatalom nélkül akkor meg az övéi is lenézik.
Jézus azt mondta szeresd felebarátodat mint önmagadat,de ezzel az ilyenek köszönő viszonyba sincsenek.A hatalom a lényeg ami nincs, itt a hatalom a biblia nem pedig az izom.Jézus nem szidta az öveit őket se engedte vitatkozni,ebből mindenki tanulhatna
Elnezest üresen el ment. feltárják a Bibliából a valódi igazságot es ez fáj minazoknak akik hagyományra építenek es mellőzik a bibliát.
Jézus es követői mikor feltárta a szintiszta igazságot üldöztek őket es kivégeztek Jézussal az élen .Azert mert a világ igy gyűlöli az igazságot.
Azért tünik ugy mert Jehova tanúi inteligens modon mondják meg az embereknek az igazságot a vallásoknak rávilágít a a bibliából a hibákra.
Az elenkező oldal durván sok hazugságot mondanak Jt.-ra,mert másképpen nemtudnak védekezni a biblia igaz kimondása ellen.
Mert kevés az ismeretük es nemtudnak érvelni csak 5%-a,az is a vallásvezetők befolyására,ingerülten tolmácsolják amit a főnökük mond.
Igy Jt.hiába próbálnak inteligens modon érvelni a vállasz VESZÉLYESEK de nem tudják mondani miért.Csak azt mondják a papbácsi mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!