Nem tudom eldönteni hogy most a zsidókat utáljam vagy ne?
Kérdésem nem ilyen nyers mint ahogy azt leírtam. Úgy értem én mindig liberálisnak tartottam magam, számomra minden ember egyenlő, sosem vetettem meg senkit származása miatt. Viszont rengeteg anyag van fent youtuben amiket ha megnézek nem tudom szeretni a zsidókat. Én próbálom őket elfogadni de akárhányszor látok egy ilyen videót képtelen vagyok. Most akkor mi az igazság? Rájuk igaz a sok sztereotípia és összeesküvés elmélet vagy pedig tényleg csak egy elnyomott vallási réteg?
https://www.youtube.com/watch?v=u0wLYzdn1xo
Ilyen videóra gondolok, mikor egy zsidó beszél a zsidókról ilyen negatív hangnemben. És mindarról amiről beszélt megbizonyosodtam hogy van valóság alapja, szóval le vagyok döbbenve.
Benjamin Harrison Freedman nem "egy zsidó", hanem egy hülye szélhámos, csirefogó. A video egyáltalán nem új, amit hadovál, a "kazár eredet" csúcslaborok által bizonyítottan marhaság. A többi is.
Viszont az, hogy a zsidó Benjamin Harrison Freedman egy hülye szélhámos, csirefogó, nem bizonyíték arra, hogy minden zsidó ilyen. Csak arra, hogy van ilyen a zsidók között is. Ahogy minden népség között is.
"megbizonyosodtam hogy van valóság alapja"
Igazán? Oszt hogy bizonyosodtál meg arról, hogy a cionisták és általában a zsidók ellenõrzik az USA kormányát? Elolvastad a CIA és az FBI összes titkos jelentését, vagy mi?
Személyesen ismersz mindenkit aki kapcsolatban van az USA kormányával, vagy tagja a kormánynak és pontosan ismered minden ilyen személy múltját, nemzedékekre visszamenõleg?
Vagy, ha nem mindet, legalább elég nagy többségüket?
Vagy gondolod, hogy a szélhámos Freedman birtokában volt ilyen adatoknak?
Állításokat tényekre kell alapozni, történelmi tényeket feljegyzésekbõl, levelezésekbõl, határozatokból, törvényekbõl lehet megismerni.
Amit ez a szélhámos csinál, úgy nemvezik, spekuláció. ahogy csinalja, azt is "bebizonyíthatnad", hogy Apád hozott a világra - férfi létére. Találsz rá a vidon hallhatókkal egyszintû bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!