Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tudom eldönteni hogy most...

Nem tudom eldönteni hogy most a zsidókat utáljam vagy ne?

Figyelt kérdés

Kérdésem nem ilyen nyers mint ahogy azt leírtam. Úgy értem én mindig liberálisnak tartottam magam, számomra minden ember egyenlő, sosem vetettem meg senkit származása miatt. Viszont rengeteg anyag van fent youtuben amiket ha megnézek nem tudom szeretni a zsidókat. Én próbálom őket elfogadni de akárhányszor látok egy ilyen videót képtelen vagyok. Most akkor mi az igazság? Rájuk igaz a sok sztereotípia és összeesküvés elmélet vagy pedig tényleg csak egy elnyomott vallási réteg?

https://www.youtube.com/watch?v=u0wLYzdn1xo

Ilyen videóra gondolok, mikor egy zsidó beszél a zsidókról ilyen negatív hangnemben. És mindarról amiről beszélt megbizonyosodtam hogy van valóság alapja, szóval le vagyok döbbenve.

2015. jan. 22. 21:54
1 2 3
 11/22 _Jessy_ ***** válasza:
#1 Hogyan döntöd el valamiről, hogy értelmes-e, ha meg sem hallgatod? :D Mi az, ami miatt értelmetlennek találod a videót?
2015. jan. 23. 07:56
 12/22 anonim ***** válasza:

8-as válaszolónak:

24 éve tanulmányozom a szent irást, hidd el sokszor elolvastam már elejétől a végéig,, ami nem egy mezei olvasás volt. hanem elmélkedéssel összevetésekkel zajlott

nincs Papom, mert Jehova Tanuja vagyok

és a Bibliai idézetek alapján arra válaszoltam, hogy egy keresztény embernek mi a dolga ezen ügyben és ezt a versekkel, vagy is Jézus tanitásával szavaival hangsulyoztam ki

ezt lehet elfogadni vagy sem,

2015. jan. 23. 08:00
 13/22 anonim ***** válasza:

Keves normalis anyag van MAGYARUL a zsidokrol a neten. Ez egy film, ami mindenesetre sokkal jellemzobb a zsidokra, mint a zsido-gyulolo propaganada.

https://www.youtube.com/watch?v=bU7UQM78ipM

2015. jan. 23. 09:26
 14/22 Körmendi Mátyás ***** válasza:

Utáld őket.

Mindenkinek kell egy hobbi.

2015. jan. 23. 10:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha vallási oldalról kérdezed, mivel keresztény vagyok, ezért azt mondom, hogy senkit se szabad gyűlölni. Nekem is vannak problémáim zsidó vezetőkkel kapcsolatban, de ez meg nem vallási kérdés, mert ezeket az embereket nem a zsidóságuk miatt kritizálnám, hanem az emberi megnyilvánulásaik miatt. Egyébként van hívő zsidó ismerősöm és ő mondta, hogy a legtöbbjük nem is ért egyet ezekkel az általában pénzes, befolyásos emberekkel, mert semmi közül jóformán a zsidó valláshoz, csak időnként kijátsszák ezt a kártyát és jó nagyokat kaszálnak vele.
2015. jan. 23. 11:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Emlékszem én akkor "ébredtem" fel ebből a hazug világból, amikor láttam egy videót, amiben képekkel bizonyították, hogy a második világháborúban az amerikaiak által felszabadított zsidó haláltáborokból hordták kifelé a számítógépeket. (Nyilván nem modern számítógépeket, csak kezdetlegeseket, de már adatok tárolására alkalmas volt). Az összes oldalán ott virított az IBM felirat.

Na most azt tudni érdemes, hogy az ekkori számítógépek még csak specifikált feladatokra készültek el, tehát tudnia kellett előre a gyártónak, hogy pontosan mire fogják használni. Amerika már a háború előtt tudta, hogy a haláltáborok léteznek.

Mégis ki a "gonosz". Egyértelműen a válasz: Nem tudjuk. Ugyanakkor a hatalmuk mindenképpen a bankokban van. Ehhez kétség sem fér. Amióta léteznek bankok, azóta tudják irányítani és manipulálni a világot globálisan.

Hogy jönnek a képbe a zsidók. Úgy, hogy a zsidók vallásuk miatt rendkívül zárt népcsoport, illetve mivel a zsidók rendkívül szigorú törvények alapján élnek, így könnyen manipulálhatóak, hisz csak megfelelő törvényeket kell létrehozni nekik és bármire felhasználhatóak. A zsidók bábúk, eszközök, akiket arra használnak fel, hogy legyen kit hibáztatni és gyűlölni. Amíg így tesznek az emberek, és őket utálják, addig a háttérben a bankokon keresztül bármit megtehetnek. Ez olyan mint a bűvésztrükk. Míg azt figyeled, hogy a bűvész mit is csinál az egyik kezével, addig a másik kezével megcsinálja a trükköt a szemed előtt. Te mégsem látsz ebből semmit. És ahogy a bűvész esetében is a végén lepődsz meg, hogy mégis becsapott, úgy a való életben is csak a végén lepődnek meg a nemzetek, hogy hoppá közben a világ másik felén kiirtottak félmillió embert.

Az meg, hogy vezető pozícióba zsidókat és zsidó származásúakat tesznek, megint csak egy újabb trükk a részükről. Ez ismét a gyűlölet keltés egyik alapja. A másik, hogyha megnézed ezeket az embereket lehet, hogy zsidók, de hogy nem zsidó vallásúak, az is biztos. Sokszor még a kipát sem hordják. Ezek megalkuvó, kétszínű emberek.

A háttérhatalmat pedig azért hívjuk háttérhatalomnak, mert a háttérben működnek, soha nem fogjuk megtudni, hogy kik ők valójában, ezért veszélyesek. Mindenki akit te látni vélsz, azokkal kapcsolatban sose feledd el, hogy csak a bűvész egyik keze (Rokefellerek, Rotshildok, Illuminati, Szabadkőművesek, Bilderberg stb.) A trükk egyik fele...

Anonymus

2015. jan. 23. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:

A pénz a pénzhez, a hatalom a hatalomhoz húz.

Számos összeesküvés van, kezdve a maffián, a kommunista Internacionálén túl és lényegében ilyen a zsidó mágnások hatalma is. Nem lehet egyedüli hatalom, még a pénz világában sem és látható, hogy mindig szűk a jelenség köre. Az elit saját érdekét tartja szem előtt, azok, akik dolgoznak az apparátusban, részesülnek egy kissé a haszonból, de a tömegeknek semmi nem jut, esetleg valamivel megnyugtatják, vagy éppen sakkban tartják őket, hogy a háttérben valahogyan támaszkodhassanak rájuk.

Valakinek a vállán kell állnia mindennek, ami feljebb van, nincs mese és azok semmiben sem különböznek a többi embertől, mert őket is csak szédítik, hitegetik.

Nincs különösebb jelentősége, hogy valakit Jézussal, Allahhal, Zeusszal, vagy Mózessel csapnak be, esetleg Lenint idézik a számára, úgyis rajta csattan az ostor.

Egymást meg utálhatjuk, vagy nevethetünk esetleg, ahogy Karinthy 'röhög az egész osztály' írásában, ahol már mindenkinek a hátán ott a cédula, ami hirdeti, hogy a viselője 'szamár', csakhogy azt senki sem veszi észre, illetve csak a másét, de a magáét meg nem.

2015. jan. 23. 16:42
 18/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ők maguk tehetnek róla,hogy mindenki utálja őket...

2015. jan. 28. 12:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Belenéztem linkbe

Nincs olyan faj, hogy zsidó.

A faj a Homo Sapiens és a zsidók, hmm... - emberek.

2015. jan. 28. 13:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Méghozzá gaz.

Tisztelet a kivételnek!

2015. jan. 28. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!