Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Milyen tapasztalaitok vannak...

Milyen tapasztalaitok vannak a Jehova tanúiról? Tapasztaltatok szeretet rajtuk? Jézus azt mondja, hogy a szeretetről felismerjük az ő juhait. Akkor a szeretetnek tanúskodnia kell róluk .

Figyelt kérdés
Írjatok tapasztalatokat léci és ne vitatkozzatok .
2015. jan. 6. 00:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
jaja. pl a gratkynak már ez a sokadik konfliktusa, amit leír, mindegyikben lekezelően ír a másik félről, saját magát meg szentnek tekinti.
2015. jan. 8. 13:57
 22/25 lőrinc3 ***** válasza:
Tudjátok mi a baj a mostani vallásokkal,hogy egyáltalán nem foglalkoznak,azzal ha nem mész a gyülekezetbe egy hétig,kettő hét is eltelhet,de akár híányozhatol te akár egy hónapig is,se foglalkoznak avval hogy te mit csinálsz élsz e még vagy sem.Református vallásban vagyok,akkor voltam utoljára templomban,amikor konfirmáltam,a Tiszteletes úrral minden nap találkozok,vajon miért nem érdekli hogy 14 éve nem voltam gyülekezetben.Miközben a Jehova Tanúi mindig megkeresnek és igazán akarnak törődni az életemmel,s családom jövőjével.Nem erőszakosak,sőt ellenkezőleg,barátságosak törődnek a gondoddal bajoddal lelki sérelmeiddel érzéseiddel.Ha valakik akarják hogy ÖRÖK ÉLETE LEGYEN MINDEN EMBERNEK A FÖLDÖN,hát híd el kedves kérdező ők igen.
2015. jan. 8. 15:58
 23/25 anonim ***** válasza:

Tisztelt utolsó, ne haragudj de miért vagy ennyire naiv?

Azt írod,hogy református vagy és még konfirmáltál is,igaz?

Szóval te már a Tanúk előtt ismeretet szereztél Jézusról,igaz?

Nézd mit mond Jézus;

"Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket."(Mát.11:21)

Neked tulajdonképen kire van szükséged,emberi csámcsogásra,képmutatásra,hizelgésre vagy Jézusra?

Ugyhogy szedd össze magad és menj te hozzá,mert ha vársz akkor a "másik" fél örömmel avatkozik bele az életedbe.

Ha igazán érdekelt volna Jézus Krisztus akkor nem kellett volna megvárnod,hogy kopogjanak az ajtódon és betörjenek az eletedbe.

Jézus egyszer már kopogott nálad,de Ő nem fog erőszakoskodni senkivel,mint példáúl a fent említett vallás tagjai. Ha te azt a "kopogást" nem vetted komolyan akkor csak sajnálni tudlak,mert kaptál halyette mézes mázos szép szavakat amelyek tetszenek a fülnek,csak az a kérdés,hogy hova vezetnek?

Légy észnél amíg nem késő,mert ha belekerülsz abba a vallásba végkép kirekeszted Jézust a szívedből.

Gondold át komolyan,de nagyon komolyan,hogy mit akarsz tenni.

2015. jan. 10. 03:43
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha valakiben nagy utálat (gyűlölet, ellenszenv stb.) van Jehova tanúi iránt, az hogy képes őket szeretni? És akiben nincs meg a szeretet....
2015. jan. 10. 10:35
 25/25 Alex Fly ***** válasza:

Érdekes...

Egyrészt többször jöttek hozzám és olyan erőszakosan próbáltak téríteni, hogy úgy kellett elkergetni őket...

Másrészt amikor elmentem egy összejövetelükre, ahogy fogadtak, azt a szeretetet ritkán tapasztalja meg az ember. Szóval igen, van bennük szeretet, nem is kevés. Talán pontosan emiatt lettek jehovisták...

2015. jan. 10. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!