Milyen tapasztalaitok vannak a Jehova tanúiról? Tapasztaltatok szeretet rajtuk? Jézus azt mondja, hogy a szeretetről felismerjük az ő juhait. Akkor a szeretetnek tanúskodnia kell róluk .
Tisztelt utolsó, ne haragudj de miért vagy ennyire naiv?
Azt írod,hogy református vagy és még konfirmáltál is,igaz?
Szóval te már a Tanúk előtt ismeretet szereztél Jézusról,igaz?
Nézd mit mond Jézus;
"Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket."(Mát.11:21)
Neked tulajdonképen kire van szükséged,emberi csámcsogásra,képmutatásra,hizelgésre vagy Jézusra?
Ugyhogy szedd össze magad és menj te hozzá,mert ha vársz akkor a "másik" fél örömmel avatkozik bele az életedbe.
Ha igazán érdekelt volna Jézus Krisztus akkor nem kellett volna megvárnod,hogy kopogjanak az ajtódon és betörjenek az eletedbe.
Jézus egyszer már kopogott nálad,de Ő nem fog erőszakoskodni senkivel,mint példáúl a fent említett vallás tagjai. Ha te azt a "kopogást" nem vetted komolyan akkor csak sajnálni tudlak,mert kaptál halyette mézes mázos szép szavakat amelyek tetszenek a fülnek,csak az a kérdés,hogy hova vezetnek?
Légy észnél amíg nem késő,mert ha belekerülsz abba a vallásba végkép kirekeszted Jézust a szívedből.
Gondold át komolyan,de nagyon komolyan,hogy mit akarsz tenni.
Érdekes...
Egyrészt többször jöttek hozzám és olyan erőszakosan próbáltak téríteni, hogy úgy kellett elkergetni őket...
Másrészt amikor elmentem egy összejövetelükre, ahogy fogadtak, azt a szeretetet ritkán tapasztalja meg az ember. Szóval igen, van bennük szeretet, nem is kevés. Talán pontosan emiatt lettek jehovisták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!