Van még egy olyan közösség mint a jehova tanui, a kedvességükre gondolok?
Nem jehova tanú vagyok.
Nagyon érdekelne
- igazad van, én is ismerem őket! de szerintem tudod hogy értettem :/
- Mondja ezt Lucifer XD :D Király vagy!! :")
Vidiripi
Szerintem járj közéjük minimum egy évig folyamatosan. Kíváncsi vagyok hogy utána mit fogsz majd gondolni vagy állítani róluk.
Sok gyülekezete van ahol megtalálhatod azt a kedvességet és közösséget amit a tanúk is hirdetnek. De ez változó. Gyülekezet és gyülekezete között nagy eltérések lehetnek és vannak is.
Golgota ,adventista ,baptista de akár még egy református közösség is megfelelhet a kritériumodnak. Vagy egy vallástól mentes közösség is. Valamilyen klub vagy sport egyesület tagjai vagy akár mi más. Akár még egy munkatársi közösség is.
Javaslom hogy menj a tanúk közé és tölts velük egy évet minimum s ahova csak tudsz menj velük. aztán majd meglátjuk hogy mi lesz a véleményed. Ismerd meg őket közelről személyesen!
A szcientolusok is nagyon kedvesek, meg a sőt, a sztorijuk is még izgalmasabb, mert van benne űrhajó, ufó, vulkán meg Tom Cruise is!
A wudu vallás meg még kedvesebb, ott úgy szeretnek, hogy majd megesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!