Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A közösség kakukktojása...

A közösség kakukktojása vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit és sok új ismerős van úgy velem egyidős mint végzős, de senkivel sem találok szavat, a többi velem egyidős jól elvan a végzősökkel, én pedig... Senki le sem szar, pedig sosem voltam ilyen antiszociális. Volt hogy odamentem vkihez h dumáljunk s elküldött a fenébe. Volt egy csaj akivel az elején nagyon összebarátkoztam, de mostmár azt sem érdeklem, nem tudom miért. Nagyon szarul érzem magam. Mindenki azt mondta a gimi lesz a legjobb négy évem pedig ez eddig a legrosszabb évek egyike. Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. Utálom az életem.

2014. okt. 1. 21:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy 15/F
2014. okt. 1. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Bírd ki. Így is el lehet végezni a gimnáziumot, tapasztalatból tudom.
2014. okt. 1. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a gimi rohadtul nem tartozik a 4 legszebb év közé :D

Figyelj, végzős lány vagyok. Az elején én nagyon visszahúzódó voltam, de szerettem volna barátkozni, és legjobb barátnőkre szert tenni. De kerestem önmagam és a személyiségem, és nem tudtam, hogy igazából milyen is vagyok?!

Volt pár jó barátnőm, de velük nem éreztem olyan mély és "kiélt" barátságot, ami teljesen feltölt energiával, csak úgy el-el voltunk. Minden lányt, de engem (is) kifejezetten utáltak a fiúk, főleg a nagy hadvezér, és tudott a hátam mögött beszélni rendesen. Más egyéb eset is volt, amikor ellenem lázadtak, kétszínűnek tartottak, de persze ezt nem vettem magamra, mert minden héten mással játszották el az ovisok :)

Voltam depressziós is, amolyan önmagamon diagnosztizált fajta, itthon sem volt rózsás a helyzet. De megtanultam, hogy rengeteg mindenben kell alkalmazkodni az osztályodhoz és az élethez. Találd meg önmagad, hogy milyen is vagy valójában, és merj olyan lenni, találj hobbit és elfoglaltságot, tanulj szorgalmasan, de mellette jusson az időtöltéseidre is idő, amiből töltekezhetsz! Foglalkozz és kötődj a családodhoz, nem ciki a tesóddal összefogni valamiben, hozzá pártolni, vagy a szüleiddel lelkizni. Az osztályban is lehet hogy te sem tudsz valakivel úgy őszintén, neked tetszően beszélgetni, de muszály odamenned valakihez, hogyha nem akarsz egész évben csak kuksolni. Most mindenkit ellep ez az új helyzet, mindenki vívódik belül, még az is, akin nem látszik. Próbálj Te is mindenkivel beszélgetni egy kicsit, neked is kell "pitizni", odamenni, kezdeményezni, felajánlani valamit, de ne érezzék rajtad hogy csak nyalni akarsz, vagy már csak fájdalomból mész oda. Kösd össze magad valami által az egyik otársaddal! Hívd el közös sportra, vagy fedezz fel egy közöss hobbit, érdeklődési kört, így könnyebb lesz barátkoznotok :) Ne görcsölj semmit, van egy jó hírem: az idő magától telik, nem neked kell hajtanod, de ezáltal sok minden meg fog változni és érni benned is és az osztályodban is :)

2014. okt. 1. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

"Szerintem a gimi rohadtul nem tartozik a 4 legszebb év közé :D "

Egyetértek. A gimi nem olyan, mint az amerikai "high schoolos" filmek, legalábbis nekem nem olyan volt.

2014. okt. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!