A jehovásoknak miért tilos születésnapot ünnepelni?
Utolsó, egy kicsit illene jobban informáltnak lenni, mielött valamihez hozzászól az ember.
Igazán nagy lehetöségek vannak már a tudományom belül...nem a bulvárt kell hallgatni :) A fiatal kolleganöm meghalt a babájával együtt, rengeted vért pumpáltak bele .... de erröl nem ír a bulvár
Azért mert Herodes levágatta Keresztelő János fejét.
És Heródesnek a születés napja volt az a nap.
Ez az egyik oka annak,hogy a Tanúk nem ünnepelnek szülinapokat.
Én csak azt nem tudom megérteni,hogy mi köze például az én gyerekemnek vagy jómagamnak Heródes tettéhez?
Azt,hogy ő azt tette nem azt jelenti,hogy nekünk is azt kell tenni.
Dehát ha egyszer az Őrtorony azt írja elő,hogy a fehér holnaptól fekete akkor nincs az az ember aki megtudna győzni egy tanút,hogy nincs igaza,mert amit az Őrtorony ír az szent a számára.
Katy :)
" A fiatal kolleganöm meghalt a babájával együtt, rengeted vért pumpáltak bele .... de erröl nem ír a bulvár"
De hányan nem halnak meg!
Ezt miért nem tetted hozzá?
Hány ember életet mentett már meg a vér?
És Krisztus vére!? :)
Megkérdeztem a volt nejem, aki orvos és az a véleménye, hogy az ilyen műtétek két csoportra oszthatók, egy, ahol hagyják elfolyni a vért, mert a műtét alatt nem veszít annyit, hogy veszélyes legyen, csak esetleg csillapítják a vérzést, de a súlyos esetekben feleslegesen növeli a kockázatot és a költségeket. Ha nem magad finanszírozod a műtét költségeit, akkor más betegektől vonod el az erőforrásokat.
Baleset esetén meg nincs mese, ha valaki túl sok vért veszít, akkor egyszerűen meghal, ha nem pótolják időben.
Ez a leggyakrabban előforduló baleseti halálozási ok, de a háborúkban is ez volt, mert az ember elég szívós, sokan nem haltak meg azonnal, csak súlyosan megsebesültek, de a legtöbben elvéreztek, ha nem kaptak azonnali vagy gyors segítséget. Amíg nem volt vérátömlesztés, addig nem sok remény volt, de azóta sokakat megmentenek. Minden csak ezután jön, a vérmérgezés, a sebláz, az üszkösödés, a sokk, vagy az, hogy a tönkrement szervezet már életképtelenné válik.
A vérátömlesztés, vérpótlás a modern orvostudomány nagy vívmánya, rengeteg ember életét mentette és menti meg.
Nem kívánom, hogy ilyen baleset érjen, de jobb, ha tudod, hogy akkor drasztikusan csökkennek az esélyeid, ha elutasítod a vért.
Hmm...berúgok mint a szemét..:)
És holnap nem ujjaszületek, hanem a szemem se fogom tudni kinyitni..:)..opsz ez nem az az oldal, de nincs is sok külömbség..hhhjuj juj...nah most tényleg szükségem lenne egy fasza jointra..egyenesen jamaica-ból.
opsz..:D
Úgy kellene üldözni minden vallást, ahogy a kereszténység üldözött mindenkit, aki ellene vallott évszázadokon át.
Ráerőltetik a szubjektívet az objektívre és ezt, az emberek még ma sem veszik észre.
Az emberiség legnagyobb rákfenéje ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!