A Scientológusoknak tanítják, hogy ha terhelő kérdéseket tesznek fel akkor "droiddá" kell változni?
Figyelt kérdés
Külföldi illetve magyar tagjaiknál is láttam már videókon. Ha valami terhelő kérdéssel állnak eléjük, akkor vagy nem szólnak rá semmit csak mosolyognak, pislognak. Vagy valami nagyon gyenge egy mondatos kifogást mondanak, amit nem restek utána még legalább 3x elismételni ha a riporter tovább kérdezősködik.2014. dec. 23. 13:28
1/3 anonim válasza:
A nővérem nagyon otthon van a teológiában, pedig ateista és meg sincs keresztelve. Ne tudd meg, hogy hány különböző felekezet tagjaival, esetenként térítőivel volt már ilyen tapasztalata. :D
2/3 anonim válasza:
Ja , jutubos videóban is láttam, hogy kérdezik a lánykát, hogy a rendezvény sci. , erre azt válaszolta többször is, hogy nem értem a kérdést. Na elmegy a fasomba, idióta murva.
3/3 anonim válasza:
Én amikor beszéltem velük és olyan kérdéseket tettem fel amivel meg lehetett volna fogni őket, akkor csakannyit mondtak hogy majd meglátom a 4. tanfolyam után.
Két legyet ütöttek 1 csapásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!