Ha egy picit nem "vallásban" gondolkodunk, akkor így elképzelhető, hogy AKÁRKI is alapozta meg, indította el az Életet a Földön (növény-, állatvilág, emberek, ökológia, stb. ) szükségeltetik Neki "emberáldozatot" bemutatni (lásd Jézust)?
nem lett volna szükség ha z első ember nem lázad fel Isten ellen
sokan nem értik, vagy nem akarják megérteni, hogy miért is történnek az események úgy ahogy
Mindennek vannak jogi következményei és alapja
Kedves 1/4! Igazad van, kérdésem alapja vallásosságon állhat, oly mértékben, hogy én a körülöttem látható világra úgy tekintek, mint Amit valami bemérhetetlen Intelligencia tervezte és alkotta meg, de ettől miért lennék vallásos?
(és, HA tényleg egy "személyi jegyekkel" bíró Intelligencia alkotta a bennünket körülvevő jól összerakott világot, akkor sehogysem tudom elhinni, elfogadni, hogy "Neki" szüksége van az emberek "érdekében" véres állat-emberáldozatok bemutatására...)
"Mit tehetnénk mi civil emberek hogy radikálisan fellépjünk az állatkínzok ellen?"
Az idő egy illúzió, nem más mint az események egymásutánisága. Véleményem szerint. :)
Az életet nem indította el senki.
Az esőcseppeket sem apró manócskák vagy isteni ujjacskák lökdösik, a "fizika törvényeinek engedelmeskednek".
Az életformák is önszabályozó, önszervező rendszerek, nem kell külső valaki, aki mozgatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!