Ha az Úr az én pásztorom, akkor én az Ő birkája vagyok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 22:05
1/18 anonim válasza:
Jézus használta a birka és a bárány (kisbirka) szavakat is.
3/18 anonim válasza:
Igen, akkor egy nagy birka vagy.
Beee!
5/18 anonim válasza:
Suliban kimaradtál az összes irodalom óráról, mi? Olyan, hogy hasonlat, teljesen ismeretlen fogalom számodra, pedig minden költő és író használja.
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
Ennek inkább örülj.
Vigyáz rád, gondoskodik rólad és sose fog elhagyni
8/18 anonim válasza:
Filoszgod, te meg a humorérzék órákat hagytad ki?....:)
9/18 anonim válasza:
Igen,ha már hasonlatról van szó.Csak az Urat ne keverd össze a keresztény vallás urával,mert abba már rafinált urak,és hölgyek is belemártották kezüket.Ők pedig nem biztos,hogy jó irányba terelnek.
Ha befelé figyelsz,a pásztor mellett bölcs,elégedett bárány lehetsz,aki önmaga útján jár.Ha a vallásokra figyelsz,akkor viszont könnyen birka válhat belőled,aki csak hiszi,hogy bölcs,és önmaga,de valójában mások rángatják madzagon.
10/18 szp72 válasza:
Talán pont amelyikből birkapörkölt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!