Mi ez RevealHiddenReality? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
#RevealHiddenReality #Reveal Hidden Reality
2014. nov. 29. 12:27
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de mit tudnátok róla mondani? Mi ez?
Ennyi kevés nekem..
2014. nov. 29. 13:12
3/7 fairi1 válasza:
Pár perc után világos önjelölt megmondóember kinyilatkoztatja a tutit. Ahogy nézem főleg a hitgyülisek és egyéb karizmatikusok vannak a bögyében, és sátán szolgájának tartja őket.
Bárki indíthat ilyen oldalt,pl amikor ő ebszél elképesztően unalmas monológit tud elmondani.
4/7 anonim válasza:
Ja, én is megnéztem, és benne van a listában a Németh S.
5/7 erika horvath válasza:
en tudom mi ez es ki ez.szemelyesen ismerem.ha kerdesed van privatban valaszolok.csak jelezd ide,adj meg egy emil cimet
6/7 anonim válasza:
Ők tipikusan azok akik az igazságot mondják és nem a szüklátókörű átlag.Ezért nem szeretem őket mert sokkal jobb megmaradni a kereszténységben bármi utánajárás nélkül.Meg amúgy se tudom magam türtőztetni de a keresztény tanítások szerint nyugodtan bűnözhetek szóval nekem fáj amit mondanak ebből kifojólag nem is igaz mert ők a keskeny út a széles pedig jobban tetszik....Ők igazat szólnak.Ne légy keresztény.Legyél inkább krisztuskövető.
7/7 anonim válasza:
És az Alcyon plejádokat kik működtetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!