Ha csak ez az egy életünk van akkor a jó Isten miért csesz ki azokkal akik fiatalon meghalnak, vagy betegek, fogyatékosok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 14:14
31/34 anonim válasza:
Kocka
Igen, általában így zajlik az anyagcsere és az egyedfejlődés.
33/34 anonim válasza:
Nem szoktam vallási ügyekre válaszolni, de leírom, a véleményem
Fogyatékos vagyok. Nem a durvább fajta, hanem csak simán egyik fülemmel nem hallok, és a másikból is hiányzik valami. És nem vagyok hívő! Ugyanígy a tesóm se. Kb. Akkor kételkedtem először mikor magamnak tettem fel ezt a kérdést.
34/34 világvége1 válasza:
Isten nem büntet a földön – a jóknak még segít is. Tök véletlen, hogy ki születik például fogyatékosnak. A betegségek is velejárói a tökéletlen fizikai világoknak – másmilyen nem lehetséges. Aki jó, és fiatalon meghal, örülhet, mert a mennyben összehasonlíthatatlanul jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!