Mi a hit pontosan?
Figyelt kérdés
A hit az tulajdonképpen nem csak az Istenben való hitet jelenti. Nem? Hinni sok mindenben lehet.. szeretnék egy tetoválást, faith felirattal, de előbb tisztába szeretnék lenni a szó jelentésével, mármint nagyjából tudom mit jelent.. 15 éves vagyok.2014. szept. 18. 10:44
1/7 anonim válasza:
A hit valaminek az elfogadása annak valós megtapasztalása nélkül. 15 évesen én nem varratnám magamra.Mást sem.
2/7 anonim válasza:
Az első jól mondja. Én annyit tennék hozzá, hogy ha tetováltatni akarsz, akkor olyat, aminek számodra jelentése van, és egyedi. Divatból ne irass semmit magadra, mert azt meg fogod unni, és egy idő után már neked sem fog tetszeni.
3/7 A kérdező kommentje:
Divatbol semmifelekkeppen nem varratnek magamra. Mit gondoltok a hitrol?
2014. szept. 18. 12:14
4/7 anonim válasza:
A Biblia szerint:
,,A hit a remélt dolgok biztosítékon alapuló várása, a nem látható valóságok nyilvánvaló bizonyítása." (Héberek 11:1)
5/7 anonim válasza:
(Héberek 11:1)
A hit pedig a remélt dolgok felőli bizonyosság és a nem látott dolgokról való meggyőződés.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a hit nem azt jelenti, hogy vakon megbízom és életem áldozom annak aki még sosem bizonyított előttem. A hitem nekem abból áll, amiből akarom, hogy álljon. Nem határozza meg semmi. Hiszek benne, hogy holnap is felkelek, hiszek abban, hogy nem lesz nehéz a dolgozat, hiszek mindenben, amitől jobb lehet az életem. És ezek az apróságok tesznek erőssé. Szóval szerintem a hit, egy feltétel nélküli bizalom fajta.
7/7 anonim válasza:
Vidiripi
1. "Szerintem a hit nem azt jelenti, hogy vakon megbízom és életem áldozom annak aki még sosem bizonyított előttem."
2. "Szóval szerintem a hit, egy feltétel nélküli bizalom fajta."
Na most akkor melyik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!