Ez csak szerintem szánalmas (angyalok. )?
Tehát sok ember bele van bolondulva a kis angyalkákba. És hogy jaj ne aggódj, nem fogja a bank elárverezni a házatokat az angyalok majd segítenek rajtatok stb-stb. Már az idegeimre megy.
Most komolyan az emberek valóban ilyennek képzelik el az angyalokat, mint a kis porcelándíszeken, hogy kis csengettyű meg szárnyak és jaj de kis kedvesek?????
Én úgy tudtam, hogy az angyalok nem feltétlenül jó lények. Ők isten harcosai, a mennyei hadsereg. Ha kell katonák és közbeavatkoznak. Szóval nem a tiszta jóság megtestesítői. Amolyan a cél szentesíti az eszközt... Persze engem ez nem is zavar. De az, hogy a legtöbb ember valami kedves kis gyermeki angyalkának képzeli el őket hát... attól már a fejem fogom.
Ti hogy vagytok ezzel?
Isten az embert felelősségtudattal teremtette. A Biblia sehol nem tanít olyat, ember tehetsz bármit, Isten majd ki húz a csávából. Olyan eszementséget csak Varnusz Xavér ad a könyve címének: Isten úgy is megbocsájt, mert ez a foglalkozása. Ez lehet, hogy növeli az eladási példányszámot, de köszönő viszonyban sincs a Biblia tanításával.
Ha valaki hitelt vett fel, az fizesse vissza. Azt, hogy a bankok milyen szemetek, a hitelkérelemre senki se írja rá. De a felelőtlenül fel vett hitelért senki sem magát hibáztatja, mindig a bank a hibás.
Láttam már néhány embert, akit Isten megsegített, és egészen mélyről hozott vissza, de a múlt bűneinek a következményeit nem törli el egy kézmozdulattal. Ne értsd félre, megtehetné, a hatalma meg van hozzá, de nem ez a jellemző. És aki egyszer átélte, hogy Isten a kezébe veszi a sorsát, az tudja miről beszélek. A többiek meg reménykedjenek az angyalokban, és hibáztassanak mindenki mást a saját bűneik következményeiért.
A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem as semmit.
"A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem as semmit."
Tudod.
Most már ezt írom alá:
A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nekem nem ad semmit.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Meg attól, hogy a gyárakban kisgyermekeket formálnak és angyalnak nevezik őket,attól még nem biztos h mindenki úgy is képzeli el őket.
Szerintem egyébként ez a gyermeki ártatlanságra vezethető vissza.
hű. nekem van őrangyalom. és ha baromira nem tudok semmit töriből nem is szoktam felelni:P szerezz be egyet te is méég ma! emellett most éltem túl egy buszbalesetet, elötte 3 autóbalesetet, és elestem piros lámpánál a zebra közepén, és pont meg tudott állni az autó!! jippííííí! 5000.-ért kapsz egy alap őrangyalt, az csak jófej, 7 rugóba fáj egy kisebb problémáktól megmentő, nekem 12000res életmentőm van. :P:P írj ha kell elérhetőség xD
(az a vicces, hogy nem is hazudtam az árajánlatokon kívül:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!