Csak szerintem szanalmas dolog szaz meterrol lepuffanttani egy vetelenallatot?
En megertem hogy neha kell, meg hogy nagy penzek jatszanak benne, de aki ezt elvezni tudja az a szanalmas.
En is vadasztam. Verebre 10 evesen es amikor sikerult egyet elejteni arcon tudtam volna kopni magam, nem hogy oruljek
Honnan a f@szból szeditek hogy csak azért "lövődöznek kint az edőben" mert az állatok nem lőnek vissza? B@zdmg, az a Teszkós csirke, amit tegnap ebédre ettél, lelőtt téged a mirelit pultnál, vagy a gondozóját a csirke telepen?
Vagy az a 50 kilós férfinek nevezett vega IMO k*cs*g elmenne egy háborúba, ahol bizonyos alternatív logisztikai okok miatt a másik oldalnak is van fegyvere? K*rv*r@ nem. vagy egyáltalán, hogy a f@szba jön ide, egy élelmiszer beszerző tevékenységnél (mert megérteném a hőbörgéseteket ha amit lelőnek, otthagynák megrohadni) ahol elfogyasztják később a lelőtt vadat, és VAN értelme az egésznek, sőt évezredes kultúrája van! És arról még nem is beszéltem, hogy a vadászoknál senki sem tiszteli jobban az erdőt, az állatokat...
A másik: Egy lelőtt vad másodperceken belül meghal, tehát humánusnak nevezhető módszer a lelövés.
Most egy csirkének, aminek JÓ eseteben fél négyzetméternyi élettere van, szebb élete van? K*rv*r@ nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!