Szerintetek milyen hatással van Isten a fiatalokra?
szerintem jó
példával szolgál
Ne lopj ne ölj
ne paráználkodj stb 10parancsolat
23.40.-es
Mi az,hogy ne paráználkodj?
Normális vagy??? :)
23:56 ilyenekben hisz.. és még én vagyok a gyerek?
Igen. Nem azért leszel felnőtt mert nem hiszel valamiben. A felnőttséghez hozzá tartozik a másik véleményének tiszteletben tartása is. Egyébként pedig Jézus önként vállalta a halált az emberek bűneiért.
Hogy Isten milyen hatással van a mai fiatalokra? Közöttük is vannak hívők és ateisták egyaránt, ez szerintem nem korfüggő.
Igazad van,a mai fiatalokra egyre kevesebb hatása van a Bibliának, meg is látszik rajtuk. A keresztyén fiatalok, akik önként választották a hitet, sokkal kiegyensúlyozottabbak, magabiztosabbak, az ateista vagányok csak álarcot hordanak, hogy ne lássák a félelmüket. De végtelenűl magányosak a banda közepén is, fogalmuk sincs mi az igazi barátság, mi az igazi szerelem. Megsúgom, köze nincs a dugáshoz.
A Jézusba vetett hit renényt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!