Csicsóka200 kérdése:
És ti? A kérdésem a következő: Ti mit gondoltok a keresztény vallásról? Kik azok akik hisztek istenbe és kik azok akik nem? Mi a véleményetek? Csak egy kis statisztika!
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 17:52
11/15 anonim válasza:
Római katolikus vagyok. Szerintem jó dolog. :) Esténként elmondok egy imát azokért, akiket szerettem és már nem lehetnek velem és hiszem, hogy majd újra találkozunk. Nincs bizonyíték, de nem is kell. Ez a vallás lényege, Te döntöd el, hogy hiszel vagy sem. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó! Igenis van bizonyíték de ezzel nem vitatkozok!
Kedves minden válaszadó köszi hogy írtatok! :)
2014. okt. 25. 16:22
13/15 anonim válasza:
Olyan bizonyíték nincs, amit az egyik oldal nem tud megkérdőjelezni. :)
14/15 Salx Narval válasza:
Kedves kérdező, nyilván te sem így tetted volna fel a kérdést, hogy " Kik azok akik hisznek istenben és kik azok akik nem?" ha bizonyíték lenne a létére. Továbbá, akkor nem hitről, hanem bizonyosságról, tényről beszélnénk amit vagy elfogadunk, vagy nem. Sajnos amit te bizonyítéknak gondolsz azt nem biztos, hogy mások elhiszik, hiszen nem tény jellegű. Vagy az?
15/15 anonim válasza:
Nem hiszek istenben az egész manipuláció a Biblia meg az első fantasy könyv sajnálom azokat akik ebbe születtek bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!