Mi a véleményetek az ilyen igaz történetekről?
Üdv Julika, tzolko voltam..
Én is nevettem, amikor olvastam a cikket.
Egy barátomnak volt egyszer egy csaja, az mondott ilyen nagyokat.
Egyszer úgy mentegetőzött, hogy azért késett, mert annyian voltak a villamoson, hogy nem tudott leszállni, ezért elment a végállomásig, majd kétszer körbement és végül csak úgy tudott lekeveredni, hogy kimászott az ablakon.
Nagyon kedveltem, mert állandóan nevettem rajta, lehet, hogy ezt is ő írta?
Biz Isten, ha ilyen jól lehet szórakozni a miséken, akkor izibe megtérek, csak akkor rendkívül kínos helyzetbe kerülnék, mert a templomban mégsem illik a papon röhögni, ezért inkább csak a gyk linkjeit olvasom.
Köszi a cikket, rég mulattam ilyen jól.
Salx Narval !
Á dehogy ! Te legalább annyira hidegvérű maradnál, mint amennyire egy hüllő. Vagy annyira, mint néhányan itt a karosszékből gúnyolódók. Hiszen ezek az emberek olyannyira megedződtek a hollywoodi felnőtteknek készülő mesefilmeken, hogy egy ilyen szituáció meg se kottyanna nekik.
Tom Benko !
Tudod nem hülyeség az a mondás- "Ki mint él, úgy ítél"
Ez itt szinte minden hozzászólásból látszik. El sem tudjátok képzelni, hogy valaki naivitásból -tisztaságból- lesz@rja, hogy ki mibe tud belekötni, gúnyolódni, és leírja a szubjektív érzéseit. Én egy bizonyos határig mindenkivel szándékosan naiv vagyok, mindaddig amíg nem győződök meg, hogy nem szabad vele jóhiszeműnek lenni.
Ha félelemből -nehogy átverjenek- nem előlegezünk bizalmat a másik embernek, azzal saját magunkat rekesztjük ki, vagy éppen börtönözzük be -nézőpont kérdése.
Persze nem azt mondom, hogy mindent el kell hinni.
Pszichológiai érzéketek viszont nem sok van. Egyszerre tartjátok a nénit szélhámosnak és naivnak. A kockás python dél-kínában előfordul -ott mindenképpen ahol a múlt szd. első felében a rizs megtermett.
Nem akartam eredetileg ezzel a témával ennyit foglalkozni, mert sztem nincs különösebb jelentősége. Nem az ilyen történetektől lesz vki hívő. Előfordult már ezer szám, hogy 1 vadállat, amint nem érezte magát fenyegetve és éppenséggel nem volt éhes, visszavonulót fújt. Az, hogy a hölgy ezt Jézusnak tulajdonítja -kit érdekel!
Én inkább titeket sajnállak, akik rácsaptatok a történetre, mint gyöngytyúk a takonyra.
"Nem az ilyen történetektől lesz vki hívő."
Lehet, de a naív lelkeket ilyesmivel lehet "rávezetni az igaz útra", és ezek aztán minden ilyen mesét készpénznek vesznek.
Hozzá kell tennem, hogy minden gunyorosságom ellenére én is a naívságig jóhiszemű és jóakaratú vagyok az emberekkel, addig, amíg azt nem tapasztalom. hogy nem érdemlik meg.
Nem a hit vagy a vallásosság ellen van kifogásom, mindenki úgy él, ahogy akar. (Élni és élni hagyni...)
De nem szeretem, ha teljesen hülyének néznek, és sajnálom azokat, akiket ilyesmivel lehet egy esetleg - ismétlem, esetleg! - káros befolyás alá vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!