Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen igaz történetekről?

Figyelt kérdés
[link]

2014. okt. 12. 19:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%

Üdv Julika, tzolko voltam..

Én is nevettem, amikor olvastam a cikket.

Egy barátomnak volt egyszer egy csaja, az mondott ilyen nagyokat.

Egyszer úgy mentegetőzött, hogy azért késett, mert annyian voltak a villamoson, hogy nem tudott leszállni, ezért elment a végállomásig, majd kétszer körbement és végül csak úgy tudott lekeveredni, hogy kimászott az ablakon.

Nagyon kedveltem, mert állandóan nevettem rajta, lehet, hogy ezt is ő írta?

Biz Isten, ha ilyen jól lehet szórakozni a miséken, akkor izibe megtérek, csak akkor rendkívül kínos helyzetbe kerülnék, mert a templomban mégsem illik a papon röhögni, ezért inkább csak a gyk linkjeit olvasom.

Köszi a cikket, rég mulattam ilyen jól.

2014. okt. 12. 22:01
 12/28 Tom Benko ***** válasza:
Cuki mese, nem igaz történet. Szerintem a néni egyszemű kígyót látott, csak nem tudta, mi az...
2014. okt. 13. 08:51
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Andersen... Lapozzunk..
2014. okt. 13. 09:48
 14/28 anonim ***** válasza:
76%
Mintha ovisoknak írták volna.
2014. okt. 13. 17:34
 15/28 Ozmium42 ***** válasza:
60%
( ͡° ͜ʖ ͡°)
2014. okt. 13. 18:28
 16/28 Salx Narval ***** válasza:
59%
Én úgy gondolom , hogy akár igaz is lehet a történet, miért hazudna ekkorát ez a néni. Szerintem a túlzások a félelemnek tudhatóak be. Ez a felágaskodás inkább a királykobrákra jellemző Dél-Kínában ezekből is akad akár 4-5m hosszú is. Egy alacsonyabb ember fejmagasságáig is képes felemelkedni egy nagyobb példány. Bevallom én egy sokkal kisebbtől is betojnék és lehet, hogy nagyobbakat mondanék mint a néni.:D
2014. okt. 14. 02:58
 17/28 ceri ***** válasza:
41%

Salx Narval !

Á dehogy ! Te legalább annyira hidegvérű maradnál, mint amennyire egy hüllő. Vagy annyira, mint néhányan itt a karosszékből gúnyolódók. Hiszen ezek az emberek olyannyira megedződtek a hollywoodi felnőtteknek készülő mesefilmeken, hogy egy ilyen szituáció meg se kottyanna nekik.

2014. okt. 14. 05:44
 18/28 Tom Benko ***** válasza:
@Salx Narval: Például azért, hogy a szellemi gettójába új embereket vigyen.
2014. okt. 14. 07:25
 19/28 ceri ***** válasza:

Tom Benko !

Tudod nem hülyeség az a mondás- "Ki mint él, úgy ítél"

Ez itt szinte minden hozzászólásból látszik. El sem tudjátok képzelni, hogy valaki naivitásból -tisztaságból- lesz@rja, hogy ki mibe tud belekötni, gúnyolódni, és leírja a szubjektív érzéseit. Én egy bizonyos határig mindenkivel szándékosan naiv vagyok, mindaddig amíg nem győződök meg, hogy nem szabad vele jóhiszeműnek lenni.

Ha félelemből -nehogy átverjenek- nem előlegezünk bizalmat a másik embernek, azzal saját magunkat rekesztjük ki, vagy éppen börtönözzük be -nézőpont kérdése.

Persze nem azt mondom, hogy mindent el kell hinni.

Pszichológiai érzéketek viszont nem sok van. Egyszerre tartjátok a nénit szélhámosnak és naivnak. A kockás python dél-kínában előfordul -ott mindenképpen ahol a múlt szd. első felében a rizs megtermett.

Nem akartam eredetileg ezzel a témával ennyit foglalkozni, mert sztem nincs különösebb jelentősége. Nem az ilyen történetektől lesz vki hívő. Előfordult már ezer szám, hogy 1 vadállat, amint nem érezte magát fenyegetve és éppenséggel nem volt éhes, visszavonulót fújt. Az, hogy a hölgy ezt Jézusnak tulajdonítja -kit érdekel!

Én inkább titeket sajnállak, akik rácsaptatok a történetre, mint gyöngytyúk a takonyra.

2014. okt. 14. 08:42
 20/28 anonim ***** válasza:

"Nem az ilyen történetektől lesz vki hívő."

Lehet, de a naív lelkeket ilyesmivel lehet "rávezetni az igaz útra", és ezek aztán minden ilyen mesét készpénznek vesznek.

Hozzá kell tennem, hogy minden gunyorosságom ellenére én is a naívságig jóhiszemű és jóakaratú vagyok az emberekkel, addig, amíg azt nem tapasztalom. hogy nem érdemlik meg.

Nem a hit vagy a vallásosság ellen van kifogásom, mindenki úgy él, ahogy akar. (Élni és élni hagyni...)

De nem szeretem, ha teljesen hülyének néznek, és sajnálom azokat, akiket ilyesmivel lehet egy esetleg - ismétlem, esetleg! - káros befolyás alá vonni.

2014. okt. 14. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!