Az igazságszolgáltatás sátán műve?
Nem elég csak megbánni és megbocsátani a bűnöket?
Akit börtönbe zárunk, annak nem bocsátottunk meg.
Csak a világ rendszerét tartják fent ezek a szervezetek, ami ugye a gonosztól van.
Unalmas életedbe nem hoz más izgalmat, csak az, hogy itt ilyen idióta, provokáló kérdéseket írj ki?
Aki megnyitotta a kérdést, GONDOLKOZZON! Egyértelmű, hogy a kérdezőnek attól áll fel a kukija, ha szájkaratézhat interneten keresztül. Ne etesd a trollt!
A bűnöket nem megbánni vagy megbocsátani kell, hanem nem elkövetni. Nem értem, mi ebben olyan nehéz.
Amit pedig már elkövettünk, azt nem lehet eltörölni, előtte kellene gondolkozni.
Ez a baj a megbocsátó vallásos nézetekkel, megengedi a bűnök elkövetését, amit ha utána megbánunk, akkor eltörlődik. De tévednek, nem törlődik el.
@Lucifer-666
Az első válaszolónak van igaza. A kérdés, amit feltettél, rendkívül buta, és értelmetlen, teljesen paradoxon. Ezen értelmetlen vitázni.
Szerintem meg 1-2 vallás rendkívül értelmetlen zavaros és primitív. A második válaszolónak van igaza.
Lehet, hogy nektek evidens a válasz a kérdésre.
Szívesen meghallgatnám.
@15:26
Te pedig egy rendkívül buta, és értelmetlen ember. A keresztényeket halomra ölték a Római Birodalom idején, a legkegyetlenebb módon, ráadásul volt egy olyan periódus, amikor megfosztották őket a jogaiktól is. Ugyanígy lobogtak a máglyák a középkorban is, csak egy éjszaka alatt több ezer protestánst mészároltak le. Ezek az emberek bármikor megmenthették volna az életüket, ha megtagadják Kisztust, de inkább vállalták a halált, mert fontosabb volt nekik Isten törvénye. Azért tehát, mert számodra a cél szentesíti az eszközt, még nehogy azt gondold már, hogy ez törvényszerű. Én egyébként tudom, hogy milyen az éhezés, de nemcsak én, hanem a párom is. A betegségekből is kijutott az elmúlt időszakban, de soha sem jutott volna eszünkbe, hogy törvénytelenséget cselekedjünk.
Kérdező!
Mutass már rá az általános gonoszra? Én csak személyeket látok, akik között vannak gyenge akaratúak, gyenge jelleműek, befolyásolhatóak... Emberek vannak, ilyen-olyan tulajdonságokkal. De maguk a tulajdonságok nem léteznek a hordozóik nélkül. Hogy ki miért ilyen, vagy olyan, az lényegtelen. De csak tulajdonságok nem léteznek.
Tehát, hol az általad említett " gonosz"???
8
igen 1 állat így viselkedik -ahogy írod- egy ember meg nem. Jól rátapintottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!