Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi az lakja a sátán izmusnak...

Mi az lakja a sátán izmusnak és milyen?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan emberek választ várom akik ezt a vallást vallják.szeretnék át térni rá de érdekelne milyen egy olyan szertartás mi a hitük alapja és hogy vannak-e szenteknek vagy papoknak meg felelő embereik (bocsi meg fogalmazásért)

2014. okt. 9. 14:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

De az ilyeneket honnan szedig az ilyen mentális sérült emberek? A bibliában van benne, hogy Ádámmal meg Évával kezdődik a teremtés, aztán Noéval csak újraindul, erre ilyet leírni, hogy "a zsidókat a jó isten teremtette" ... Ez tényleg csak valami vicc akarhat lenni, mert másképp felfogni nem tudom.

Előbb a kedves zsidózós levél, aztán ez. O.o'

Anonymus

2014. okt. 13. 11:37
 22/22 anonim ***** válasza:

"De az ilyeneket honnan szedig az ilyen mentális sérült emberek?"

Tudod mi a jellemzője a mentálisan sérült embereknek?

Nem akarom őket bántani, de elsőre látszik a helyesírásukon. Kapkodva idegesen írnak, és folyton eltévesztik a betűt...épp úgy, mint te, névtelen.

Kedves Kérdező, a kérdésed enyhén szólva megtévesztő, de az kiderül belőle, hogy sátánisták válaszát várod.

Én sátánista vagyok, és talán a 9-es is.

Ajánlom ezt az oldalt figyelmedbe, itt minden le van írva:

[link]

2014. okt. 24. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!